Selvom jeg rejser rigtig meget, er det lang tid siden, at jeg har været sådan rigtig ramt af jetlag. De gode flyveture er jo dem, hvor man tager fra København om aftenen, således at man faktisk kan sove på flyet.

Selvom jeg rejser rigtig meget, er det lang tid siden, at jeg har været sådan rigtig ramt af jetlag. De gode flyveture er jo dem, hvor man tager fra København om aftenen, således at man faktisk kan sove på flyet.

Jeg var i TAMPA tidligere på året, Florida USA, hvor flytiderne bestemt ikke var noget at råbe hurra for. Der er ingen direkte fly, til det sted hvor jeg skulle hen, så flyvetiden var ca. 17 timer. Jeg kan ikke klage over flyet, jeg sad fantastisk både på udturen og hjemturen – 1. klasse med masser af benplads, men sikke et jetlag jeg fik med hjem som souvenir. Jeg landede kl. 7.10 om morgenen dansk tid og skulle så være til en workshop kl. 09.00 (faktisk vedrørende ChriChri – så ikke tale om at aflyse). Jeg var i de næste to dage total ramt af influenza lignende tilstand; hedeture, kuldegysninger, kvalme, ingen appetit, svimmelhed og hovedpine. Min krop var i et totalt kaos! Og der var kun en vej frem – sofaen, serier og havregryn. Jeg spiser aldrig havregryn normalt, men lige her var det det eneste, jeg kunne få ned! Efterfølgende havde jeg så svært ved at falde i søvn om aftenen, men let ved at sove hele formiddagen. Alt i alt tog hele miseren næsten tre uger. 

xxx CSM

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide