Om navnet ChriChri

Med frankofile forældre, og årlige bilferier til Frankrig gennem hele min barndom, stod det skrevet i kortene, at jeg i mit voksne liv også ville komme i berøring med Frankrig . Jeg startede i folkeskole som 5-årig (very french), og jeg var derfor kun 15 år, da jeg gik i 1g på gymnasiet.

Med frankofile forældre, og årlige bilferier til Frankrig gennem hele min barndom, stod det skrevet i kortene, at jeg i mit voksne liv også ville komme i berøring med Frankrig . Jeg startede i folkeskole som 5-årig (very french), og jeg var derfor kun 15 år, da jeg gik i 1g på gymnasiet. Det så jeg som en mulighed for at tage et år ud af kalenderen og tage på udvekslingsophold i 2 g – og det blev selvfølgelig til Frankrig. Siden hen læste jeg fransk og kommunikation på CBS og boede et år i Paris, hvor jeg læste på universitetet.

Vi har en familie lejlighed i hjertet af Paris, og jeg elsker at sidde på en fortovscafe i denne fantastiske by med min kaffe og croissant, imens jeg kigger på verden foran mig. I Frankrig bliver jeg kaldt for ChriChri – det gør alle, der hedder noget med Chris… Christian, Christine, Christiane og så videre. Mit navn Christiane er altså lig med ChriChri.

Jeg bliver altid glad, når jeg bliver kaldt for ChriChri. Det minder mig om mine franske venner og min tid i Frankrig. Jeg synes ikke, jeg kunne have valgt et mere passende navn til at starte dette nye kapitel i mit liv, end et navn som har rødder i det franske. Det land som hele tiden har haft stort tilknytning til min skoledrøm om at få et fransk magasin til Danmark. Dreams do come true….

xxx CSM

 

Læs mere om ChriChri

I er skyld i ChriChri

Baggrunden for ChriChri

Velkommen til ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive