Life&Beyond

Velkommen til ChriChri

Velkommen til ChriChri

Velkommen til ChriChri – din onlineguide til god stil

Velkommen til ChriChri! Din guide til et stilfuldt liv. Jeg håber, at du vil tage imod os med åbne arme. Hvis du er en af de 150.000 følgere, der også følger mig på Instagram @ChristianeSM, er dette univers lige noget for dig, da jeg her endelig får en platform, hvor jeg har mulighed for at give mere af mig selv og gå i dybden med emner, der interesserer mig.

Jeg har gennem lang tid nu følt, at det var på tide at give tilbage til alle mine trofaste ligesindede følgere på de sociale medier. Alle jer som har inspireret mig i en sådan grad, at dette er muligt den dag i dag hvor jeg præsenterer ChriChri. Det er ikke alle, der har de kontakter, det netværk og den erfaring jeg har i den kreative jungle, så en af grundene, til at jeg har skabt ChriChri, er for at dele min viden med jer – og for at støtte og inspirere alle jer fantastiske stærke kvinder derude. Jeg har skabt dette univers for at give, men ….. også for at få. For jeg har ikke i sinde at stoppe med at spørge jer og opfordre jer til debat eller andet, som jeg i forvejen gør på min instagram. For sammen er vi stærkest, og inspiration går begge veje.

xxx CSM


Læs mere om ChriChri

Om navnet ChriChri

Baggrunden for ChriChri

I er skyld i ChriChri

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *