[single_post_category_name]

Er det også lang tid siden, du har været i teatret?

Jeg elsker at gå i teatret, men jeg skal være helt ærlig at indrømme, at jeg gør det virkelig sjældent - alt for sjældent. Højest et par gange om året. Det vil jeg gerne lave om på. Lige nu. Jeg vil rigtig gerne bruge min by mere, komme ud og opleve, i stedet for at sidde hjemme.

Jeg elsker at gå i teatret, men jeg skal være helt ærlig at indrømme, at jeg gør det virkelig sjældent – alt for sjældent. Højest et par gange om året. Det vil jeg gerne lave om på. Lige nu. Jeg vil rigtig gerne bruge min by mere, komme ud og opleve, i stedet for at sidde hjemme. Derfor vil jeg gerne gøre ChriChri til et sted, hvor det er muligt at lade sig inspirere, og måske høre om en god forestilling, et spændende kursus eller en hemmelig koncert (lige fra København til Århus). Jeg har tænkt meget over, om jeg først skulle anbefale noget, når jeg havde set det, for så at give mit besyv med. Men jeg er kommet frem til, at det faktisk slet ikke er en anbefaling, jeg ønsker at give – derimod er en opfordring – en god ide. For hvorfor skrive om noget der er overstået, og ingen har en chance for at se?

Min første opfordring

‘Nine by Seven’ en streetballet af den amerikanske cellist Chris Lancaster og den verdensomtalte kunstner Marco Evaristti. 

Hvor?

København: Bremen Teater den 26. – 27. august

Aalborg: Skråen i Nordkraft den 31. august & 1. september

Marco Evaristti, som man nok bedst kender fra hans installation med guldfisk, er en fuldstændig fantastisk kunstner, dog ret kontroversiel. Han har lavet alt fra malerier med heroin, haute couture til fanger på dødsgangen og lyserøde isbjerge. Herudover har kan lavet tre boksesække med henholdsvis kristent, muslimsk og jødisk hår i stedet for sand –  ja han har sågar spist en del af sig selv…. I kid you not. Marco Evaristti fik en fedtsugning til formålet og tænkte, mums filibaba, det kunne blive nogle lækre kødboller. Han serverede dem endda for komikeren Casper Christensen, som vist ikke helt kunne få sig selv til at sluge – som man siger, (sorry, det er meget kækt skrevet, men det lagde ligesom op til det).

Der er mening bag hans værker, og der er grundlag for diskussion; tankevækkende samtaler som sætter spørgsmål, ved den tid vi lever i.

Men nu har Marco Evaristti lavet et projekt, en forestilling eller nærmere en ballet som vises i Bremen teateret i København. 

Han har samlet en amerikansk avantgarde rockcellist, seks Flex-dansere fra New York, en punkballerina og en hiphop-producer. Alle har de skulle inspirere hinanden og resultatet er blevet en streetrock ballet som danserne opfører den 27.- 28. august på Bremen i København.

Jeg er selv tidligere danser, og meget fascineret af Marco Evaristti, så jeg bliver nødt til at se denne ballet. Jeg ved ikke, hvad der sker, når så mange mennesker med hver deres speciale og hver deres stilart sættes sammen. Jeg syntes, det er spændende, og jeg vil glæde mig til at se, hvad det er endt med. 

Så skal du på date eller mangler et sted at invitere din bedre halvdel eller veninde hen, så kunne dette være en mulighed. Jeg tager i hvert fald derhen.

 xxx CSM

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide