En uge i november

Mit liv, min uge, min dag – hvordan ser den egentlig ud, hvad render jeg og laver? Lever jeg blot det perfekte Instagram-liv, vågner smuk om morgenen, drikker min perfekte cappuccino iført en let silkesag og venter på min chauffør henter mig! Ja selvfølgelig – altid, hver dag, non stop 🙂
Dette skriv handler om en uge sidst i november – en uge, der startede med høje hæle og endte med hovedet nede i toiletkummen.

Mandag, interviews og meter lange to do-lister

Mandag laver jeg tre interviews (Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og Tjek Magasin) og to dertilhørende fotoshoots. Jeg bliver nødt til at stå meget tidligt op – eller det var planen. Har sat uret til kl. 06.00 – står op kl. 07 – alt for sent. Så det bliver en lyn-makeup, hvilket er okay. Tjekker min mail, fuck jeg skal også have fundet 4 sæt tøj, som jeg skal have med. Godt jeg lige tjekkede mail. Lige nu er jeg virkelig sent på den. Noget julet står der og noget i pang, stærke farver (i parentes står der, om jeg ikke også kan tage noget julepynt med! What det ligger i kælderen, det kan jeg slet ikke overskue). Jeg er på cykel, for ellers kan jeg umuligt nå fra det shoot til det andet, da de begge er i midtbyen, og jeg har ca. 15 min til transport, og i København tager det nok 30 bare at finde en p-plads. – jeg kan jo ikke have alverdens med så tager kun tre sæt tøj med – det må de leve med. Det gjorde de også. De skulle faktisk kun bruge to. Jeg vidste det!!! De skriver altid at man skal tage for meget med, så de kan vælge. Jeg har lært af det, jeg tager kun det med, jeg vil have på. Ingen valgmuligheder. Mit portræt, min stil, mit valg. Af stig af sted. Først indre by så Nørrebro – godt jeg tog cyklen, ellers havde jeg aldrig nået det. Da jeg endelig er på kontoret, føler jeg allerede, at jeg er virkelig bagud. Min to do-liste er enorm. Og det er kun mandag. Jeg skal have skrevet indlæg, gennemgået decembers content – og derudover 100 andre ting, som man bare skal have ordnet, når man pludselig, som jeg, beslutter at åbne et firma selv uden investorer og med få ansatte fra start.
Om aftenen tager jeg direkte fra arbejde ud at spise med min manager og en fælles veninde. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke ser min manager – vi har et meget tæt forhold, ikke seksuelt – men et livsforhold. Mit arbejde er mit livstykke – det er min identitet.

Ugen flyver af sted

Ugen går – nej den flyver af sted. Op kl. 07 på arbejde, hjem spise, arbejde, se serie og sove. Tirsdag bruger jeg min frokostpause på at få lavet vipper. Der er fanme så meget, der skal vedligeholdes for forfængelighedens skyld.  Negle, vipper (lash extensions), spray tan, farvet hår, vokses – det er virkelig tidskrævende. Fake it till it looks naturel kan man vel egentlig godt sige. Hvorfor dropper jeg det ikke bare? – det går ik, jeg går så meget op i, at det ydre er velplejet, og at jeg når som helst kan lave et interview eller skulle i tv etc. og vide at mine negle er plejede etc. Men det er næsten umenneskeligt at nå alle disse ting, med mindre man er hjemmegående mor med 4 au pairs. Anyways, jeg får vipperne sat på og får så en eller anden allergisk reaktion. Pokkers. Jeg har ellers haft vippe extentions i 7 måneder uden problemer – men nu er det så åbenbart slut. Mine øjenlåg hæver er helt røde og huden skaller ved vippekanten. Not good. Det må være limen, jeg pludselig ikke kan tåle (nogen der har prøvet det?) Skal jeg så bare have mine egne naturlige vipper nu! Dem som jeg er født med. Thats so realistic!!! Ha..oh well. 
Onsdag dyrker jeg reformer kl. 08:30 – jeg er ved at dø. Men overlever. Har tre møder efterfølgende og vupti, der røg den dag. Torsdag tager jeg til London, hvor jeg har et møde med Mac Cosmetics og samtidig skal med til deres store Mac event. Jeg er indlogeret på The Langham Hotel – døgnet i London går hurtigt, møderne går fantastisk, eventen er en kæmpe succes; det er Tony a… der er star of the night, han er en legende indenfor drag og kabaret scenen, Mac kan bare det der, det er glitter og glam fra start til slut. You gotta love them. Næste dag er det hjem, og det meste af dagen går med transport. Jeg arbejder fra flyet af, og her kommer mine Bose QuietComfort 25 hovedtelefoner mig virkelig til gode. De har sådan en stillefunktion, hvor man kan mindske larm udefra. De er bl.a. udviklet til fly, og det bliver ikke sidste gang, de ryger med på en flytur. Jeg lander kl. 18.00 og tager direkte i IKEA i Gentofte for at købe stof til en dug, jeg bliver nødt til lige at lave og nogle ekstra glas.

Middagsgæster, tømmermænd og netflix

Lørdag kl 16.00 kommer der 23 piger til julefrokost hos mig, og jeg har INTET forberedt. Jeg får købt alt det, jeg skal og bruger så faktisk hele aftenen til kl. 01.30 på at lave dug og dække bord, så det er klart, når jeg vågner næste dag, og jeg ikke behøver at tænke på det. Lørdag står jeg igen op alt for tidlig. Jeg er træt. Orker virkelig ikke en julefrokost, har bare lyst til at sove. Tænke; måske jeg er heldig, og det bare bliver en stille og rolig julefrokost, hvor folk går tidligt hjem. Ned og købe ind og i blomsterhandleren og så i gang i køkkenet og derefter bad og makeup. Gæsterne kommer – det blev ikke en stille julefrokost. Det er er max gang i den, det ender med, at vi spiller jeg har aldrig, og min mor vinder fandme!!! Hun tager alle ud med det sidste spørgsmål ”jeg har aldrig været sammen med en rapper”. Det er en fantastisk aften, de sidste går kl. 5.00, og en håndfuld bliver og sover. Søndag vågner jeg og går ned i stuen, alt er ryddet op, der er vasket gulv, og det hele skinner. Jeg havde med vilje booket rengøring til tidlig søndag morgen, mens huset sov, så jeg ikke skulle vågne op til en dags oprydning. Dog vågner jeg i stedet med bragende tømmermænd og kaster op en 4-5 gange. Toilettet er min ven den dag. Kl. 18.00 går det over, og jeg får endelig min aften på sofaen med Netflix. I morgen er det mandag, og endnu en uge kan begynde. Men jeg glæder mig, for jeg elsker mit job.

xxx CSM

 

Læs også: God lyd & kontormiljø

Læs også: Jul hos Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være