God lyd & kontormiljø

Om hvordan en test af lyden på et par Bose høretelefoner gik fra at handle om musik til kontormiljø.

Kender I det, når man elsker at arbejde side om side med sine fantastiske kollegaer, men at det nogen gange kan være svært at finde ro til at koncentrere sig? Det gør jeg!

På ChriChri-redaktionen deler fire af os et stort, firkantet skrivebord i det ene rum. Bordet bliver tit kaldt ”middagsbordet”, for når man sidder fire mennesker og arbejder så tæt, så får man let en middagsmadsstemning, hvor man meget nemt, og uden at tænke over det, kommer til at inddrage hinanden i alt mellem himmel og jord. Det er fuldstændig fantastisk for sammenholdet, men det kan også hurtigt blive en tidsrøver og kan gøre det rigtig svært at koncentrere sig. Svaret kom dog dumpende i postkassen, da jeg fik et par høretelefoner fra Bose, som jeg skulle teste.

Modellen hedder QuietComfort 25 og er blandt andet lavet, så de er ideelle til at have med sig, hvis man skal ud at flyve, da de har en støjreducerende knap, der lukker omverdenen ude. De er fantastiske at høre musik på, og designet er virkelig lige i ChriChri-ånden. Stilrene, lækker kvalitet, ligner en million, men er stadig fornuftige i pris. De koster 2499 kr.

Hvis man ikke lige kan koncentrere sig med musik i baggrunden, så kan man sagtens bruge hovedtelefonerne uden musik, sådan at man reducerer udefrakommende støj. Det er genialt til bus, tog, fly etc. Men men men også virkelig genialt til et kontormiljø, hvor det nogle gange kan være svært at finde ro til koncentration eller at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende af telefonen.

Alle vi, der arbejder ved middagsbordet skulle liiige prøve dem på skift, og vi er alle ret begejstrede for dem. Jeg gav dem også til vores grafiker Maria, der er den mest strukturerede og pligtopfyldende pige, jeg har mødt. Hun blev hurtigt glad for dem og bruger dem nu, når hun virkelig har brug for at lukke sig inde med sit arbejde og lukke alle andre ude.

På ChriChri har vi også en regel om, at det er helt okay at bytte pladser, så der fx er en anden, der kan arbejde ved mit skrivebord, hvis jeg ikke er her en dag. Nogle dage er vi flere på arbejde, end der lige er pladser til. Så vi har et meget fleksibelt kontormiljø, og så er sådan et par hovedtelefoner virkelig en god ting. Især når man som os ofte sidder tæt, bytter pladser, eller sætter os, hvor der lige er god mulighed for at arbejde.

The Verdict: De her hovedtelefoner er uden tvivl geniale i offentlig transport, fly osv., men man må sige, at de også er en rimelig smart ting at have, hvis man arbejder i åbne kontorlandskaber, hvor det i mange tilfælde kan være et stort plus at kunne lukke støj ude og finde ro til ens opgaver. Den støjreducerende funktion kan man slå til og fra som det passer en, fx når telefonen ringer, eller når opgaven kræver skærpet koncentration.

Designet er pænt, og hvis vi får en hård vinter, skal man heller ikke se bort fra, at hørertelefoner generelt er super at have på, når kulden står for døren. De er fantastisk ørevarmere, og så kan man skrue helt op for julemusikken samtidig.

xxx CSM

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er