Christianes tur til Barcelona – dag for dag

At fejre ens venskaber er en god ting. Nej det er en helt fantastisk ting! Og noget jeg vil opfordre alle til. Bring it on – gør livet til en stor fejring!

Min bedste veninde Karina og jeg har længe skulle på en veninde fejrings tur – vi fik ideen til sådan en tur for 2 år siden. Når man bliver ældre, har man lyst til nogle gange bare at drømme sig tilbage til de glade teenage år, hvor man i den grad var BFFs – tiden hvor man hang sammen uafbrudt, var uadskillige – selv på toilettet. Så vi ville planlægge en teenage party venindetur. Men så blev Karina gravid, og partyturen blev erstattet af et spaophold. Den næste tur vi planlagde gik også i vasken. Karina havde problemer med at få lille Maximus på flaske. Men endelig gik tabellen op, og vi arrangerede en tur til Barcelona med vores fælles fantastiske BFF veninde AK. Vi skulle til Barcelona, og besøge vores anden veninde Julie, som bor der. Perfekt location, perfekt vejr, perfekt selskab – vi tog af sted onsdag aften og kom hjem søndag eftermiddag. 

What WE did

Onsdag aften startede ud allerede i lufthavnen – pizza og vin på Gorms, mere vin i flyveren og ikke at forglemme de utallige smagsprøver på vodka shots i lufthavnen – hvem fa’en laver også smagsprøver på vodka?!
For ja, Karina og jeg troede lidt, at vi var teenagere, og vi gik til den, AK var den fornuftige, og da vi kom hjem til Julie om aftenen, sad vi og snakkede på altanen til den lyse morgen. En så hyggelig start på turen. 


Torsdag stod den på….kan I gætte det? … mega ondt i hovedet!! Det der lufthavns hvidvin er måske teenage, men også virkelig dårligt. Men efter en kæmpe morgenmad, og derefter endnu en lur, stod dagen på shopping – strand – massage og pedi-/manicure. Vi spiste frokost ved W hotellet ved stranden, og middagen blev indtaget på den lokale tapas bar, La Confiteria, som bogstavlig talt er lokalt, da Julie bor lige ovenpå 🙂 Aftenen blev sluttet af med Carajillo de Baileys (kaffe med Baileys), som da virkelig er et hit!!!

Fredag var girls night out 

Vi spiste en skøn middag på restauranten Bocca grande, fik drinks i de tilstødende lokaler, nemlig baren Bocca Chica (fif de har de pæneste toiletter med photo booth….som en ægte teenager ville sige: NICE!), dansede en smule på The Gatsby, til Madonna og gamle 80’er hits, og dansede meget på klubben Sutton. 
Lørdag stod den på strand dagen lang og middag på El Nationale og efterfølgende en lang smuk gå tur og en tur down memory lane på en smuk panorama bar med udsigt over byen.
PS: Vi tog på Julies go to beach – BE GAY hedder den, det er stranden for nudister og homoseksuelle…(vi lå flot i vores bikinier og badedragt). Hmmm ja, jeg ved ikke helt hvordan, jeg skal beskrive det. Folk var meget, ja…komfortable er måske det bedste ord. En oplevelse det var det da i hvert fald. Jeg tror vi har fået et godt indblik i .. hmm kroppen? Det var skønt at se folk bare være frie. Jeg er nok ikke lige typen, der joiner, og til tider er det lige lovligt meget information, man får, når der sidder en kvinde spread eagle lige i ens øjesyn, når man går op af vandet. Man ved slet ikke, hvor man skal kigge hen. Der var nudisterne, som var meget frie og helt afslappede, men så var der altså også dem, der var der for at blive kigget på. Vi så et mandepar, der ligesom lå og nulrede, ja nulrede, deres ædlere dele! Altså sådan i viiiiirkelig lang tid, for så til sidst at tage en lille speedo trusse på og gå stolt op i baren og hænge med ja en vulgær størrelse i buksen… Seriøs weird!
Når det kommer til gå ud livet, er jeg er en girls girls. Jeg fortrækker til hver en tid cocktails med veninderne. Når det kommer til realiteterne er jeg en dinner invitation pige. Og når det kommer til statistikken er jeg en hjemmehygge pige – og for at få statistikken lidt op, vil jeg klart anbefale alle veninder at tage på en veninde fejringstur. Det er lige til at blive glad i låget af 🙂 

xxx

Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive