[single_post_category_name]

Derfor elsker jeg Skanderborg

Jeg ved ikke, om jeg ligner festivaltypen – hende, der ligger i telt, vågner med gårsdagens make-up og skyller morgenmaden ned med en øl. Sandheden er dog at festivaltypen nok også er lidt af en kliché, der er jo så mange forskellige typer på en festival. Jeg vil klart selv beskrive mig som en festivaltype, jeg elsker det!! Jeg er dog langt fra hende, der skyller morgenmaden ned med en øl, men der er plads til alle. Jeg har altid godt kunnet lide at gå på festival. Men så igen, jeg elsker også at ligge i telt, jeg elsker musik og nyder at være social, så ja, jeg passer vel godt ind i festivalkulturen. Jo ældre jeg er blevet,desmindre ligger jeg i telt, det er ligesom bare et fravalg, jeg tager, når jeg opdager, at der er fine hotelforhold lige for enden af festivalen. Et ordentligt bad skader jo ikke. 1.jpgIMG_6543.jpgIMG_6483.JPGIMG_6479.jpg
Jeg må også erkende, at det med at feste flere dage i træk bare ikke er mig, eller rettelse:Det er SÅ meget mig – jeg kan bare ikke, og man skal kende sine begrænsninger. Hvis jeg drikker en aften, så kan jeg bare ikke komme i gear dagen efter. Festival eller ej. De sidste mange år har jeg derfor blot taget et døgn på en festival fra tidlig morgen til tidlig morgen dagen efter, og det har fungeret rigtig godt. Jeg har sprunget Roskilde over de sidste par år – jeg har haft for meget arbejde i den periode, og jeg har bare ikke været i gear. Roskilde er for mig lidt af en “statement festival”. Man skal have det rigtige tøj på, og hele mediebyen og pladsen er fyldt med fashionable medier og presse, så ja, man skal bare orke det.
13.jpg5.jpg3.jpg
Noget jeg til gengæld orker hvert år er Skanderborg Festival. Smukfest. Hvis man ikke har været på festival før, vil jeg klart anbefale Skanderborg – en kæmpe havefest. Der er overskuelige, gode toiletforhold og god mad. Jeg har det med aldrig rigtigt at tjekke musikprogrammet ud, før jeg er der. For jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg ikke er der for musikkens skyld. Jeg er der for det sociale, oplevelsen – hvad end der så spiller, retter jeg mig ind efter – nogle år er det fantastisk andre mindre godt, men så får man hørt noget varieret, og man kan jo altid bare gå i Absolut Vodka-baren og have en fest til Boten Anna, hvis alt går galt.
2.jpg18.jpg16.jpg12.jpg10.jpg

Skanderborg er kendt for deres træk og slip-toiletter – nu har jeg jo selv været enormt tæt på toiletterne på Skanderborg, da jeg sidste år fandt mig siddende på kummen, mens vognen blev låst af for natten…. (Det kan I læse mere om her) så ja, jeg har været meget one on one med de toiletter. Men et godt toilet gør altså underværker på en festival. Og der er sikkert flere end mig, der opdagede, at Geberit AquaClean havde sat Guld-das op forskellige steder på pladsen i år. Og ikke nok med, at der stod et Guld-das og skinnede midt i skoven, der var også en person ansat til at holde vagt ved det og sørge for, at det hele tiden var rent og pænt. Det var en lille luksus, som mange nød godt af inklusiv mig selv. Som en veninde sagde, efter hun havde været inde og lige blive skyllet – hun følte sig så ren nu, at hun ikke ville tisse igen. Jeg syntes simpelthen, det var en genial ting, at Geberit AquaClean satte de toiletter frem for os svedige festivalgæster – det var en lille kabine, hvor man tissede, derefter trykkede man på sådan en knap, og vupti fik man lige et skyld i undervognen. Da jeg stod i kø til toilettet, kom der kun glade ansigter mod mig – det får jo en til helt at overveje om toilet med skyl ikke er det nye. At føle sig ren, og rent faktisk være det, er nu engang det, man helst skulle føle, hver gang man forlader et badeværelse. Så fra mig skal der lyde et tusind tak til Geberit AquaClean og deres toiletter på Skanderborg. Det var go’ stil.
IMG_6419.jpgIMG_6411.jpg2.jpg11.jpg6.jpg7.jpg9.jpg8.jpg14.jpg

15.jpg

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide