Min top 10 liste over de bedste serier

I USA er award-sæsonen så småt begyndt og i går var det emmy-statuetterne der blev delt ud. Emmys er en pris der uddeles til bedste tv-produktioner, mini-serier, bedste serier og tv-film – og det passer mig perfekt, for jeg er serie-nakoman! Jeps jeg ELSKER at se en serie! 

Mine søndage er ofte dedikeret til én serie. Vupti 6 afsnit – det er en perfekt søndag!

Eftersom, at serier sådan for alvor er blevet mit drug, ser jeg langt færre film end førhen. Jeg kan godt lide det, at følge med i noget, at glæde sig til næste afsnit og at spændingen ikke er slut når afsnittet slutter (først når serien slutter).

Jeg ser ca. 1 afsnit om dagen, altid om aftenen og jeg glæder mig til det. Det er ren afslapning og afkobling. Hvis jeg ikke ser en serie, så læser jeg en bog – jeg skal bare have noget at følge med i. 

Her er min top 10 over serier jeg har set med stor glæde i 2015. Dog har jeg undladt komedier, da det er sjældent at jeg ser dem. 


_______________


Top 10

Narcos – Genial Netflix-serie om Paplo Escobar. Kokainens oprindelse og commercialisering, men også en fortælling om Columbias politiske historie. 

Bloodline – Hvis man kunne lide den danske Arvingerne vil man ELSKE Bloodline. En familie saga om søskende, svigt, had, kærlighed og penge og så får den én til, at overveje, at tage ens næste ferie til The keys ved Miami næste sommer. 

The fall – En god krimi, ganske enkelt. 

The Code – Australsk hacker krimi, man skal lige ind i den, men den er god, ikke genial, men helt ok!

American Crime – Rigtig god serie, eminent skuespil og meget fængende. 

Olive Kitteridge – Igen fuldstændig vildt skuespil. En god serie at se alene, den er meget underfundig og smuk samtidig med, at den er lidt skræmmende. 

The Honorable Woman – En rigtig god krimi, se den!

Sons of Anarchy – Man skal lige ind i den, men så kan man ikke give slip, fængende!

House of Cards – God, men ikke som de to første.

Scandal – Ikke min yndlings, men alligevel fængende og jeg har da alligevel fået set alle sæsonerne 🙂

_______________

 

Læs også: Emmys 2015: Vinderne

Læs også: Emmys 2015: Den røde løber

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være