[single_post_category_name]

Christiane: Om babyer & at være født samme dag som sin mor

Lige nu på kanalen Nat Geo People kører der et program, der hedder ”4 babyer i sekundet” Det handler om, at der hvert eneste sekund fødes fire små, nye babyer, et eller andet sted i verden. Det er 370.000 små, nye liv hver eneste dag. I alt flere end 135 millioner om året. Kameraet følger fødsler overalt i verden, og viser, hvordan livet bliver til på tre forskellige kontinenter.

Dette får mig til at tænke på én ting: astrologi!

Stjernernes placering når vi fødes og de energier, de frigiver. Meget af vores personlighed kommer jo netop fra stjerners placering i lige netop det sekund, vi tager vores første åndedræt i denne verden.

Men hvad hvis der på præcis samme tidspunkt, et andet sted i verden, er en anden, der kommer til verden samtidig med én selv? Den samme dato og på samme tid? Er vi så evigt forbundet i en astrologisk verden? Vores horoskoper må jo være de samme?

Selvfølgelig vil vi vokse op i to forskellige miljøer, og vi ved jo, at miljø har en stor indflydelse på vores personlighed og på os som mennesker. Arv og miljøer en stor faktor i måden, vi gebærder os på.

Men jeg gad nu godt møde en anden kvinde, som er født præcis samtidig som jeg, blot i et andet verdenshjørne. Jeg kender faktisk allerede én, men vi er kun født på samme dato. Hverken år eller tid er den samme. Det er min mor. Den 26. Januar 1982, på hendes fødselsdag, fødte hun mig. Jeg er ikke tvivl om, at der er et helt specielt bånd mellem os pga. det.

Vi er begge vandmænd og begge fra samme dag i måneden.

Jeg tror på astrologi. Virkelig.

Et af mine største ønsker er at få lagt mit eget, personlige horoskop. Men min mor kan ikke huske, hvad tid på dagen jeg er født. Seriøst, hun kan ikke huske det?

Jeg har selvfølgelig prøvet at tage hende tilbage til ”that happy place” – min fødsel! Men nada –niks – nul putte –hun er blank. Min far er også blank. Det var nok hen på eftermiddagen, siger de. Jaja – jeg kan se i deres øjne, at de er pådybt vand. De kan simpelthen ikke huske det. 

Jeg er ikke døbt, så der er heller ingen dåbsattest – ved heller ikke engang, om det ville stå i sådan en?

Jeg har ringet til Frederiksberg hospital, hvor jeg er født – de siger, jeg skal ringe til rigsarkivet.

Det har jeg også gjort. De siger gudhjælpemig, at årgang ’82 fra Frederiksberg Hospital gik tabt, da man gik til EDB-system. What – are you kidding me? 

Noget oppefra vil åbenbart ikke have, at jeg skal have lavet mit personlige horoskop. Måske tror jeg for meget på det? Måske skal jeg bare forsætte livet uvidende.

Ej! Jeg giver ikke op! En dag finder jeg en astrolog, som jeg beundrer, og den person vil jeg opsøge, og så må vi – via mit liv ‘so far’- kunne gætte os til mit fødselstidspunkt. Eller også må jeg sende min mor i hypnose. En af de to.
 

Fordi jeg er så fascineret af astrologi, synes jeg også, at ”4 babyer i sekundet”er et fascinerende program, også selvom det slet ikke omhandler lige netop astrologi. Men tanken om, at der fødes 4 babyer i sekundet – altså fire små, ens personligheder ifølge stjernerne, hvert sekund – er fascinerende.

Og helt ærligt – det er et virkelig godt og gribende program.

Jeg er også en sucker for babyer!!! Findes der noget så lykkeligt som en fødsel? Hmm.. jeg ved det jo ikke, men når man ser programmet, er man i hvert fald ikke i tvivl om, at en fødsel er et følelsesmæssigt højdepunkt i livet…

“4 Babyer i Sekundet” kan ses hver torsdag kl. 21.00 på Nat Geo People.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide