Hør hvad der fik Christiane helt op i det røde felt!

– Om Snapchat, de sociale medier – og et surt opstød.

En dag på kontoret går samtalen på Snapchat og konklusionen efter frokost er, NU må jeg altså på det goddamn Snapchat – sådan ordentligt! ChriChri er det – så det skal jeg altså også!

Det blev hurtigt fixet og jeg hedder Christianes-m – tænk sig ChristianeSM er taget – ja alt var faktisk taget syntes jeg. Tænk, at så mange hedder det samme som en selv – helt speciel er man ikke!

Snapchat er virkelig som en PC computer, ikke logisk. Mac kunne godt have lavet en iSnap synes jeg, så den kunne være lidt mere ligetil. Men måske har det også noget med alder at gøre – for som en på min Insta skrev til mig – Snapchat er bare ikke for folk over 30!!! Haha jeg er tæt på at give hende ret! Men efter al besværet tror jeg faktisk, at jeg er ved at have det under huden nu. Sådan da. Ikke helt. Men det kommer. Og man kan jo altid spørge ens venners børn om hjælp.

Men for at blive ved de sociale medier lavede jeg på min Instagram profil for et par uger siden, et post med info til en konkurrence som Nespresso.dk kører. Her deltager man ved blot at lave et # med ens #whatelse moment på de sociale medier. En mega fed konkurrence, hvor man kan vinde en overnatning og middag på D’Angleterre samt en top lækker Nespresso kaffe maskine. Det er en landsdækkende konkurrence der kører på deres hjemmeside og alle kan deltage!

Eller kan de – det er så spørgsmålet!?

Jeg skriver i min tekst at jeg – Christiane – har tænkt mig at deltage og det får så en dame helt op i røde felt!

Her er hvad hun skriver:

”Jeg syntes du skal give plads til andre. Du har råd til at tage sådan en tur, og til at købe maskinen. Der er andre, som næsten ingenting har, hvor det ville være noget af det mest luksuøse de nogensinde har oplevet – og vundet. Det er ikke for at være negativ eller skabe en debat, jeg føler bare at jeg har brug for at sige det.”

 
“Nespressos konkurrence ikke en charity konkurrence. Den er ikke udelukkende for folk der som hun formulerer det ”ingenting har” – det er ikke en gave bod, men en kampagne der sikkert også har til formål at få kunder i butikken, den er så vidt jeg kan tolke mig frem til for alle, til alle der ser den og har en social medie konto hvor de kan lave et #”

Okay hun føler bare, at hun bliver nød til at sige det! Det er en stærk følelse at have, syntes jeg. En følelse der tager udgangspunkt i, at jeg er mere privilegeret end andre. Jeg kan så fortælle hende, at det at springe ud som iværksætter, at have spyttet alt hvad man ejer og sparet op ind i en virksomhed hvor man er ene investor – og man endda også skaber arbejdspladser til andre, ikke bare er a walk in the park og måske allervigtigst – så er, så vidt jeg ved, Nespressos konkurrence ikke en charity konkurrence. Den er ikke udelukkende for folk der som hun formulerer det ”ingenting har” – det er ikke en gave bod, men en kampagne der sikkert også har til formål at få kunder i butikken, den er så vidt jeg kan tolke mig frem til for alle, til alle der ser den og har en social medie konto hvor de kan lave et #.

Så hvis jeg har lyst til at deltage – så deltager jeg!

Ærlig talt blev jeg rystet. Er konkurrencer på nettet i dag gået hen og blevet en slags kupon ordning? Jeg fik nærmest følelsen af, at jeg ved at deltage fratog en kvinde der hverken har vådt eller tørt, en god kaffe oplevelse. Og så slog virkeligheden mig lige i hovedet! Gong!! Hold nu op hvor er det noget pjat – vi har ikke mennesker i Danmark der overlever udelukkende på de konkurrencer de deltager i på deres sociale medier (som de for resten skal have en ret så dyr iPhone eller smartphone for at deltage i)

Come on! Konkurrencer er et ad on – og hvor er det fedt at der er så mange firmaer der afholder konkurrencer, vi synes jo alle at det fantastisk at vinde noget. Tak til de firmaer der giver folk et smil på læben, når de vinder noget. Men det er ikke konkurrence jagten der skal afgøre dit månedlige budget. Så er vi ude på et sidespor.

Hvis du har lyst kan du forresten deltage i konkurrencen her!

Hulubulu herfra!

Xxx CSM

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være