[single_post_category_name]

ChriChri takker for et godt år!

Happy New Year folks!

Jeg takker for et fantastisk ChriChri år – tak for jeres støtte og interesse.
2015 var et stort år for os:

– Lancering af ChriChri Mag

– Lanceringen af bogforlaget ChriChri Journal

– Forbedringer på Shop ChriChri

– ChriChri x Bahne for Røde Kors

– ChriChri GOODIEBOX

– Samt en masse nye tiltag og forbedringer redaktionelt på chrichridk2.kinsta.cloud 

ChriChri.dk bliver bedre for hver dag, der går, og vi bestræber os altid på at vokse og forbedre vores indhold samt platform. Vi kan ikke det hele på en gang, og meget forbedring kræver også ekstra ressourcer, men vi knokler, og vi gør det, så godt vi kan.

Jeg glæder mig til 2016, hvor der vil blive søsat spændende nye ChriChri projekter, og hvor vi kan nå nye højder, og jeg glæder mig til at dele nyt indhold med jer.

Også et stort tusind tak til vores faste klummeskribenter:

–       Far til fire piger, Allan, som hver måned lukker os ind i hans verden omringet af kvinder, og viser os, hvordan en hverdag for en karrierefar til fire piger ser ud.

–       WeyWeys klumme, forfatter og caster Marlene Weybøl er ikke bange for at blotte sig og lukke os ind i sin verden, sine tanker og holdninger.

–       Mor med ambitioner – vores nyeste klumme skribent Cathrine. Cathrine blev mor som 25 årig og havde ingen intentioner om, at det skulle stoppe hende med at forfølge hendes karrieredrøm, men noget ændrer sig, når det lille vidunder kommer ud – men at opretholde en sund balance mellem arbejde og moderrollen er muligt. 

Tak til alle bidragsydere på ChriChri.dk – I er for seje

I det nye år vil vi introducere ChriChri scope – horoskoper som astrolog Lykke Larsen står for. Jeg synes jo, at astrologi er så sindssygt spændende og sigende, og jeg glæder mig til at følge Lykkes artikler og horoskoper hele næste år.

Så nu kære læser er der kun tilbage at sige HAPPY NEW YEAR !!!! Få færdiggjort kransekagen og hop i kjolen – snart starter et nyt år. Et fantastisk år – skal vi ikke blive enige om det? Lad os alle tro på at 2016 bliver det fedeste år!!

3-2-1 sæt i gang….

xxx

Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide