[single_post_category_name]

Christiane: Her drikker jeg gløgg med veninderne

Jeps, jeg er vild med gløgg. 
Jo mere det smager af Ribena saft med alkohol procenter, jo bedre 🙂

Jeg er også lidt forvent – jeg bliver skuffet, hvis en cafe serverer gløgg uden småkager til. Et glas gløgg på en cafe kommer med småkager, eller noget der minder om, ellers er stedet for nærrigt.

Jeg er ikke så opfindsom, når det kommer til, hvor jeg skal drikke min gløgg. Det er de samme steder, jeg frekventerer hvert år. Så man kan jo nærmest sige, at det er gået hen og blevet en lille tradition. På Kokkedal slot med min mor, på Nimb med Karina etc etc etc. Why fix it, if it ain’t broken?

Mine top 5 gløgg steder

Kokkedal slot
Det her er stedet, der er perfekt at tage ens mor, søster eller mormor hen. Det er Christmas heaven I tell you!!! Jingle bells all over!!! De forstår at pynte op til jul. Det er ikke stedet til et hurtig glas gløgg. Man skal nyde at være her og helt sikkert gå en tur i parken.

Nimb
Dette er klassikeren for mig, og de forstår virkelig også at  pynte smukt op (som I måske har gættet, er dette nok mit vigtigste kriterie). At sidde og kigge på Tivoli er fantastisk, gløggen er god og jeps, der kommer småkager til!!!

Royal Smushi Café
Det er ikke sådan hyggeligt på den der sofa, hotel agtige måde, men der er noget andet over stedet. Det er for en sjælden gang lykkedes at få dansk design (hvide stole, minimalistisk) til at virke hyggeligt og ikke kantine agtigt.

R Vinbar på gammel mønt
Dette sted er sådan lidt hipster top københavner agtigt. Der er en meget nonchalant stemning, og normalt kan jeg egentlig bedre lide sådan mere pompøse julesteder til min gløgg, men de laver altså en super gløgg her, som er værd at smage.

Bistro Boheme
En af mine absolut yndlings restauranter i København. Der er så fantastisk hyggeligt. Skøn mad – og de har også en fantastisk frokost. 

– D’Angleterre er røget af min liste, da der simpelthen altid er for lang kø til deres gløgg.

 

xxx
Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide