Christiane hos numerolog: Hvad pokker har jeg rodet mig ud i?

Numerologi er et stort puslespil af energier. Det er de energier, vi tiltrækker. Energier som har en indflydelse på vores liv. Man skal tro på, at alt i universet består af forskellige former for energi, og at alle energiformer hænger sammen, og påvirker hinanden, hvis man skal tro på numerologi.

Måske man kan sige, at numerologi er et udviklingsværktøj, der giver dig mulighed for at vurdere, hvilke energier du vil bevare og udvikle, og hvilke, du vil nedtone. Og slutteligt kan man jo så via en navneændring ændre nogle af disse radikalt.

LÆS OGSÅ: Hvad er numerologi?

Efter 2, 5 time bliver jeg helt klar over, at der altså er noget om snakken. Alberte har snakket uafbrudt om mine styrker, svagheder og de energimæssige ændringer der har fuldt med via mit navneskifte, da jeg blev gift, og nu tilbage igen til mit oprindelige. Jeg er forbavset over, at jeg fx ikke havde tænkt på, at det at skifte navn, når man bliver gift, har en betydning.

“Jeg er forbavset over, at jeg fx ikke havde tænkt på, at det at skifte navn, når man bliver gift, har en betydning.”

Jeg er blevet meget klogere på mit navn nu. Alberte fremlægger slutteligt min optimale løsning – dvs. de svagheder og problematikker jeg har gennemgående i livet og  hvordan jeg kan prøve at ændre disse energier.

Dommen over Christiane Schaumburg-Müller er, at Schaumburg ikke kan være en del af mit navn. Müller er skønt, og det kan blive endnu bedre, hvis der kom et nye navn efter det. For at få det helt optimale navn skal jeg også have et ekstra navn sat på Christiane som fx Christianemaja! Jeg er i chok!! jeg var så sikker på, at jeg havde det perfekte navn.

Alberte beroliger mig, og hun fortæller, at dette blot er den ultimative løsning. Hun kommer med de bedste løsninger – ikke de halve -ikke de nogenlunde.

“Jeg er i chok!! jeg var så sikker på, at jeg havde det perfekte navn.”

Men … siger jeg – jeg kan simpelthen ikke ændre mit navn! Mine forfædre ville vende sig i deres grav! Jeg er jo en Schaumburg-Müller, og så må jeg jo tage den byrde, det navn giver mig, hvis det er således – det må være den skæbne, jeg har. Og så alligevel tænker man: ”hmmm hvad nu hvis?”. Jeg ser bare ikke mig selv som en Christianemaja!

Jeg har dog mange gode energier i min fødselsdag, og der er jeg heldig, for de er der for at blive.

Jeg går fra Alberte, og har haft en virkelig god session. Jeg kan mærke, at jeg er draget af det, og det var enormt interessant og meget givende. Jeg er også klar over nu, med det navn jeg har, hvilke energier jeg har, og det er altid godt at være oplyst og opmærksom. Den viden kan jeg virkelig bruge til noget.

LÆS OGSÅ: Numerologi: Støtter energien op om #SundNovember?

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at dette virkelig hjælper dem, der har brug for et skub i livet – og jeg forstår nu også hvorfor, at fx en Martin tidligere hed Jonas, men nu hedder Martin.

Om ikke andet er det enormt spændende viden omkring ens personlighed, svagheder og styrker. Og er man meget modtagelig overfor depression, tristhed ulykker omkring en etc., så ville man sagtens kunne gå til numerolog. Hvad har man at miste? Andet end ens navn selvfølgelig, haha 🙂 Det skal man være klar til.

xxx
Christiane

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være