Life&Beyond

Christiane hos numerolog: Hvad pokker har jeg rodet mig ud i?

Christiane hos numerolog: Hvad pokker har jeg rodet mig ud i?

Wauw – mange tanker løber gennem hovedet på mig, da jeg træder ind af døren hos ChriChris Numerolog Alberte Toft. Da jeg træder ind i hendes lejlighed i Hellerup, viser hun mig ind i stuen, hvor der er fint dækket op. Der er en hyggelig stemning, og jeg tænker; so far so good! Alberte spørger, om jeg vil have te og går ud i køkkenet for at lave noget. Jeg sætter mig på stolen, og lige der slår det mig! HVAD POKKER ER DET, JEG HAR RODET MIG UD I?!?!

Det går op for mig at jeg højst sandsynligt vil gå derfra og muligvis hedde noget andet end da jeg kom, eller i hvert fald overveje det. Det har jeg slet ikke gennemtænkt, er jeg overhovedet parat til det. Jeg er typer der er en smule (læs: meget) overtroisk, så hvis hun siger at noget frygteligt vil ske med mindre jeg ændrer mit navn til Persille – så vil jeg seriøst føle mig tvunget til det! Shit! Jamen jeg vil ikke hende Persille! Okay ro på– lad være med at tænk på det, nu er du her og hvad end der sker må ske.

LÆS OGSÅ: Hvad er numerologi?

Alberte kommer tilbage med te, og vi starter en session, der kommer til at vare 2,5 time.

“Det går op for mig at jeg højst sandsynligt vil gå derfra og muligvis hedde noget andet end da jeg kom, eller i hvert fald overveje det.”

Jeg lægger ud med, at skynde mig at sige til Alberte (tidligere Michela) at jeg ELSKER mit navn Christiane Schaumburg-Müller. Det er min arv, min legacy. Min familie. Det er mig. 

Dernæst griner jeg lidt nervøst (høhø), og siger: ”man kan vel også have det perfekte navn?  Der er vel mange, der godt kan gå til numerolog, og bare få at vide at alt er, som det skal være?” (Læs: Jeg synes selv, at jeg har det perfekte navn, og tænker at det skal hun bekræfte mig i!)

Men nej, i Albertes nu mange år som numerolog har hun aldrig oplevet, at have en klient der havde et navn med energier, der ikke kunne justeres. Men som hun så rigtigt påpeger, der skal også meget til, at man opsøger en numerolog, og hendes klienter kommer af en grund. Inderst inde ønsker de en ændring. 

“Men nej, i Albertes nu mange år som numerolog har hun aldrig oplevet, at have en klient der havde et navn med energier, der ikke kunne justeres.”

Man griner måske lidt, når man hører, at en der førhen hed Jonas, nu hedder Martin, men som Alberte siger, nogle mennesker ønsker en så drastisk ændring. De er færdige, med de energier de tiltrækker via deres navn. De identificerer sig ikke med det og ønsker en ny start – en ny begyndelse.

LÆS OGSÅ: Numerologi: Støtter energien op om #SundNovember?

Alle navne har energier. De kommer via de tal, bogstaverne i ens navn giver. Når man bliver gift, og skifter navn, som jeg, vil der komme nye energier til. Man vil opleve ændringer. Alberte påpeger faktisk, at mange forlovede kommer til hende for at vide, hvilke energier deres nye navn giver. Dvs da jeg blev gift, havde selve navnet O’Connor en energi, men hele navnet Christiane Schaumburg-Müller O’Connor sammen med min fødselsdato giver også en samlet energi – en ny energi. 

LÆS VIDERE

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *