[single_post_category_name]

Christiane ønsker glædelig jul!

I aften er det juleaften, der er længe længe til….

Og så alligevel – dette var bestemt min følelse, da jeg var barn – efter jeg er blevet voksen, synes jeg godt nok, at tiden både i december og d. 24. går meget hurtigt – alt for hurtigt!

Måske netop fordi jeg ikke har nået alt det, jeg skulle i december. Dvs. de sidste gaver blev klaret igår, så i dag skal jeg både nå at pakke gaver ind (gerne kreativt ala Julie Wettergren – ja ja bevares:) ) og lave konfekt, som jeg skal have med til min mor i værtindegave.

I år er der delt opgaver ud. Jeg står for ænderne – 2 ænder! Vi er 6 voksne og 2 børn. Min mor laver flæskesteg. Jeg har bestemt at vi skal grille dem udenfor på grillen, og at min svoger og lillebror er grill masters (der slap jeg nemt fra jobbet – jeg skal blot købe ænderne og klargøre dem). Jeg skal lave en klassisk and, og så en and a la Lars Hjortshøj som gav mig hans opskrift for to år siden. Det er en appelsin and med orange marmelade en masse, appelsin skal og masser af appelsiner. Den smager virkelig godt. 

Vi skal allerede mødes kl. 13.30 hos mine forældre til ”champagne kom sammen” med en masse venner. Vi skåler traditionen tro julen ind med mine forældres bedste venner og deres børn og børnebørn. Jeg har travlt.

Jeg vil dog benytte lejligheden til at ønske jer alle en dejlig jul.

LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor skal du glæde dig til jul

Hvis vi alle går sammen og tænker positive juletanker i dag, er jeg sikker på, at vi på en eller anden spirituel måde kan mærke juleenergierne og lade dem varme os. 
I julefilm handler det altid om, at julens benzin er menneskenes Christmas Spirit, derfor synes jeg, at vi skal fyre op under denne spirit lige nu og sammen ønske alle en glædelig jul.

Spis alt hvad I kan – I får det kun en gang om året sådan ca. – og husk at spørg din mor, mormor, farmor, far eller hvem end der laver den guddommelige sovs om opskriften. Jeg har sat mig for at se min mor over skulderen i år. Jeg kan ikke gå ordentligt ind i mit voksenliv uden at kunne lave en brun sovs, der får englene til at synge. 

Kærlighed og tanker herfra

Christiane S-M

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide