Christiane: Sådan holder jeg jul

Er der en ting, som et julebord skal indeholde, så er det hygge. Masser af hygge.

I min familie ryger det fine porcelæn frem (i bund og grund det som ikke kan ryge i opvaskeren), og der er også altid noget fra haven på bordet, om det så er grene eller blade.

Træet er pyntet aftenen forinden af min søster, bror og jeg, og det er altid med levende lys.

Vi sidder typisk ved bordet fra kl. 19.00 – 22.00, og så går vi i gang med gaverne ved en 22.30 tiden, og vi slutter nok kl. 3.00 om natten.

Vi spiser også natmad; rullepølse fra Slagter Lund, dyrlægens natmad etc. Vi skifter til nattøj, når vi holder en pause med gaverne, og dækker op med konfekt, te og kaffe og så hygger vi videre.

Vi holder altid kun jul min mor, oldefar, søster og bror og så selvfølgelig de mænd og børn vi har med. Jeg kan godt lide det på den måde. Vi har endnu ikke haft en dårlig juleaften.!

 

xxx
Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt