[single_post_category_name]

Christiane: Vi har dem alle. Her er 5 af mine vaner!

Vi har alle vaner. Nogle gode  – nogle dårlige.

Her er fem af mine 

1. Jeg kan virkelig godt lide at drikke te til min aftensmad. Jeg laver næsten altid en kande, hver gang jeg spiser aftensmad. Jeg drikker som regel grøn te eller min absolut yndlings rooibos te. Det er utrolig lækkert at drikke noget varmt til aftensmaden. Jeg drikker aldrig for stærk sort te om aftenen, så kan jeg ikke sove pga. det høje koffein indhold.

2. Den er sikker hver gang: en bolle med ost til morgenmad. Lige meget hvor lækker yoghurt, eller hvor god laks jeg har liggende i køleren, så craver jeg altid en bolle med ost om morgen. Ristet rugbrød er også en favorit, men det kræver lidt længere tid, da jeg så skal vente på, at brødet bliver ristet. Jeg spiser nemlig ALDRIG morgenmad hjemme. Jeg spiser den altid på kontoret eller på farten. Jeg er MEGET sjældent i mit køkken om morgenen. Og hvis jeg er, er det kun for at tage min frokost ud af køleskabet, så jeg kan få den med.

3. Hello Kitty sokker. Heldigvis for mig bliver H&M ved med at lave Hello Kitty sokker. Jeg er vild med dem! Jeg går i tykke sokker fra oktober til maj, og jeg har også såler fra Diechmann i mange af mine sko, som er forede. Jeg fryser meget hurtigt på mine tæer.

4. Det er så fint…. Jeg siger virkelig meget: ”det er så fint”. Jeg ved ikke hvorfor, men det er bare mine ord. Og det er oftest i forhold til, at noget ikke lige er gået, som det skulle eller lignede. Så siger jeg ”jamen det er så fint”. Ergo, det skal du ikke tænke på, men jeg siger det også bare generelt. Fint er åbenbart mit ord.

5. Jeg sover altid i et koldt soveværelse. Jeg har aldrig varme på i soveværelset, og hver dag bliver der luftet ud, så især her om vinteren er der iskoldt. Derfor har jeg også fire dyner i sengen. Jeg kan godt lide at sove koldt. Ikke at forveksle med at ligge i træk.  

 

xxx
Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide