[single_post_category_name]

Her er de 4 værste kjoler fra Golden Globes ifølge Christiane!

Så jeg ved, at jeg er lidt sent på den, og at Golden Globes var i søndags, men better late than never.. Eller det passer måske ikke så godt ind her – det er jo ikke fordi, vi ikke kan leve uden min kjole bedømmelse, men det lader vi bare lige som om. Her er de 4 kjoler, som desværre på ingen måde gjorde det for mig.

Det er ikke ofte, at jeg ser Jada Smith på den røde løber, så jeg er ikke helt bekendt med hendes stil normalt. Men denne Atelier Versace kjole gør det ikke for mig. Der sker for meget, og ærlig talt, ser den lidt hjemmelavet ud. Udskæringen gør hende bred om brystet, og flagermus vingerne på kjolen er i min optik helt off. Den var måske gået i 90’erne, men ikke i 2016.

Jeg ELSKER Kate Hudson – hun er typisk blandt de Best dressed – Så hvordan endte hun her! Det skal jeg sige jer. Denne Michael Kors Kjole ligner et paillet rør, som hun har klippet over og brugt mavestykket som halsbånd. Toppen er ikke fittet ordentligt, og den ligner noget, der er ved at falde af. Håret er lidt sjusket til dette outfit. Det er ikke fordi, at jeg ikke kan lide håret – bare ikke til dette outfit!

Natalie Dormers kjole gør det ikke for mig. Der sker et eller andet med det sorte bærestykke, som forvirrer mig og gør, at kjolen kommer i denne kategori. Kjolen kunne have været smuk, men det sorte bærestykke er helt off og ødelægger den. 

Regina King prøver tydeligt at køre en lidt Great gastby stil – uden held. Der sker alt for meget med denne Krikor Jabotian kjole – pailletterne, skoene, øreringene og så et fuldstændig malplaceret sjal. Regina er en muskuløs kvinde, og dette paillet ”stof” er ikke just noget, der smyr sig til kroppen. Det er derimod tungt og tykt, og hvad end talje man end måtte have, kan man godt vinke farvel til den i sådan et stof – det kommer bare ikke til at ske.

LÆS OGSÅ: Christianes top 4 over smukkeste kjoler til Golden Globes

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide