[single_post_category_name]

Så er den her langt om længe – Officepakken til MAC

Som inkarneret Mac-bruger er jeg glad for, at der endelig er kommet en version af Officepakken, som er tilpasset og skræddersyet Mac-computere. Den er brugervenlig og har et smukt design. Yes sir, det er det, vi vil ha’! 

Office er udviklet af Microsoft til PC, og derfor har der, forståeligt nok måske, ikke hidtil været fokus på brugervenligheden i forhold til Mac-produkter.
Det er dog ændret nu. Det nye Office 365-abonnement til Mac 2016 er nemlig skræddersyet til Mac.

Du bliver ikke skuffet

Da jeg gik ind og opdaterede mit eksisterende Office 365-abonnement, havde jeg armene oppe over hovedet. Det er altså fedt, og her kan du læse hvorfor:  

Du får mere, end du tror, med 365 abonnement

Word – Excel – PowerPoint – Outlook – OneNote – OneDrive med én terabyte!

Med det nye Office 365-abonnement får du adgang til at installere abonnementet på op til fem PC’er/Macs samt fem tablets og fem telefoner. Det vil sige 15 enheder i alt.
Derudover får du adgang til det nye OneDrive; et gigantisk onlinelager til alle dine filer. Her får du 1000 GB til opbevaring af dine dokumenter. Det er typisk, at jeg først finder ud af det nu, hvor jeg lige har købt ekstra plads i Dropbox. Alt bliver synkroniseret i skyen, så du altid ved, hvor dine dokumenter og billeder er. 
Backup er så vigtigt og stadig en af de ting, vi altid først tænker på at gøre noget ved, når det er for sent, og billeder og dokumenter er gone for good. 1000 GB er en del. Så bare rolig, du skulle gerne kunne sove trygt om natten – dine dokumenter er sikre!

Jeg er blevet virkelig glad for OneDrive. Jeg gemmer ikke længere en artikel på min computer, men derimod i skyen. På den måde kan jeg åbne den og rette i den på alle mine enheder.
Er du ikke på nettet, kan du indstille computere til altid at gemme en version på din computer – det gør jeg.

Derudover er du fri for, at skulle købe den nyeste Office-pakke hver eneste gang der komme en ny opdatering. Med Office 365-abonnementet får du nemlig automatisk alle de nyeste features og opgraderinger og er derfor total med på beatet med den senest opdaterede version af programmet.

Få styr på tanker, ideer og gøremål med OneNote

Glem Post-its, for det her er femtiden. OneNote er min nye yndlingsfeature. Her kan jeg skrible alle mine to-dos, huskesedler, ønskelister og andet ned. Jeg er listemenneske med stort L. I’m in love! Jeg kan dele listerne med enhver, der har en mail. De behøver ikke en gang selv at være Office-brugere for at kunne læse og rette i en note. Jeg kan eksempelvis lave en gaveindkøbsliste med gaver til min søster og dele den med min mor, og når hun så har købt noget på listen, kan hun rette det til, så vi kan begge se det.
Der er masser af faner i OneNote, så man nemt kan inddele ens noter i emner. Jeg tænker, at det også må være perfekt til familier med skemaer, da man snildt kan dele den mellem forældre.  

Det nye Office til Mac står snorlige 

Det første, jeg lagde mærke til, da jeg opdaterede mit eksisterende Office 365-abonnement, var kvaliteten. Alt står super skarpt, hvilket jeg næsten ikke kan undvære i mit arbejde på ChriChri. Hele vores hverdag på kontoret handler om tekst og billeder. Det er det, vi laver hver dag og hver time; tekst og billeder, skriver, redigerer, læser, optimerer og publicerer.
Jeg har en MacBook Pro med Retina-skærm, fordi sælgeren i Fona overbeviste mig om, at jeg i mit erhverv selvfølgelig skulle have den bedste skærm, der var at få. Selvfølgelig skulle jeg det. 

Da jeg kom hjem og startede min nye computer, var alt uskarpt – Worddokumenter, billeder, logo med mere.

Jeg tager tilbage til Fona: ”Undskyld, men I har altså givet mig en ”mandagsudgave”. Den er helt gal, og jeg vil gerne ha’ den byttet.”

”Nej,” siger ekspedienten, ”Det er bare, fordi din skærm er så god, at andre udviklere og hjemmesider ikke er gearet til den endnu. Du har stadig den bedste skærm, man kan få.”

Okay, fedt! Jeg har så lige brugt flere tusinde kroner ekstra på en skærm, der er så god, at den er for god. Jamen tak, det har betydet, at jeg nu i halvandet år har arbejdet på en uskarp skærm. Tak, Hr. Ekspedient!

Så tro mig, jeg blev glad, da jeg installerede det nye Office til Mac. Det virker, og alt er skarpt! Endelig virker min skærm optimalt. Halleluja!

Andre fordele:

– Outlook er også blevet hundrede gange mere overskueligt.   

– Der er tusindvis af nye templates til Word, PowerPoint og Excel.

– Ja, lad mig bare sige det, som det er: Apples eget iWork kan ikke hamle op med det nye design og funktionerne i den nye Officepakke til Mac. 

Som Mac-bruger er jeg super glad for dette nye Office 365-abonnement til Mac. Det var på tide, for det har været savnet.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide