Christiane: Her er forsiden til det nye ChriChri Mag

Så, ladies! Som alle andre magasiner er vi også her på ChriChri sådan nogle, der synes, at forsiden på vores magasin er the shit, som fortjener sit helt eget liv! Derfor holder vi den hemmelig, lige indtil vi offentliggør den – som er lige nu.
Ja, vi er nok ikke de første, som synes at vores forside er en big deal, men det er nu en gang sådan at vi har det. 

_________

BLIV ABONNENT HER

_________

ChriChri Mag indeholder traditionen tro en pin-up på forsiden, som er tegnet af kunstneren/illustratoren Niels Ditlev – og selvfølgelig med mig på forsiden. Jaja, bevares. Det er vel mit magasin 🙂

Dette nummer af ChriChri Mag hedder ”The Honest Issue”. Derfor valgte jeg, at det skulle have noget med himlen at gøre med månen og stjernerne, fordi jeg mener, at der er noget spirituelt over en nattehimmel.

Vi fik at vide, at en mørk forside ikke sælger lige så godt som en lys forside, og nu er det jo også til dels et sommermagasin, vi laver, så hvorfor gå med en mørk baggrund? For pokker også… Vi prøvede at lytte til de kloge mennesker, der kunne vise os statistikker, der forklarede, at mørke forsider bare ikke sælger. Vi prøvede at gøre baggrunden turkis, lyseblå og så videre, men nej, det så bare ikke godt ud. Det var ikke sådan, tanken var. Så endnu en gang trodser vi statistikkerne. Vi laver ikke blot et magasin i disse nedadgående tider for magasinbranchen – vi går all the way og laver en mørk forside. Så nu håber jeg blot, at I vil hjælpe med at modbevise disse påstande.

Jeg kan i hvert fald love jer, at magasinet er fuldstændig fantastisk. Der er sket så meget siden sidste magasin. Dette magasin er spækket med interviews (blandt andet med Cecilie Frøkjær, Sara Blædel, Barbara Moleko, Stine Bramsen, Lisbeth Østergaard og Andreas Bo), massevis af lækre madopskrifter, mode og skønhed, en stor bogguide, serieguide og meget, meget mere. 

Så hvis elsker du mad, bolig og livsstil, er dette magasin noget for dig!

_________

SE FORHANDLERLISTEN FOR
CHRICHRI MAG LIGE HER

_________

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet