[single_post_category_name]

Christiane: Jeg er en sucker for babyting!

Jeg faldt over illustrator Simone Thorup Eriksen på Instagram for 2,5 år siden. På daværende tidspunkt var jeg i gang med starte ChriChri.dk op, og jeg tænkte, at jeg ville sælge Simones fantastiske tegninger på Shop ChriChri.

Jeg er en sucker for babyting! Typen der kan stå og dvæle ved babytøj i størrelse 0-18 måneder og sige nåååååårh, ejjjj se denne her, nåååårh hvor CUTE!!!

LÆS OGSÅ: Christiane: Om babyer & at være født samme dag som sin mor

Sådan havde jeg det også med Simones tegninger. Jeg så straks for mig, hvordan min egen babys værelse, når den dag kommer, skulle være plastret ind i Simones tegninger, og jeg bestilte tegninger til samtlige af mine veninder, som var  gravide, eller kendte nogle der var. Min smag var ikke så ringe endda, for Simones tegninger kom på Shop ChriChri, og de solgte over al forventning. Vi kunne faktisk næsten ikke følge med ordrestrømmen.

“Jeg så straks for mig, hvordan min egen babys værelse, når den dag kommer, skulle være plastret ind i Simones tegninger”

Min manager, Simone og jeg selv tog et møde efterfølgende, og det var her, at planen blev lagt for en ”Barnets bog” af Simone Thorup Eriksen. Nu her to og et halvt år, og en masse kærlighed, senere er det blevet en realitet med Barnets første bog af Simone Thorup Eriksen.

Bogen udkommer med to forskellige forsider. En til drenge børnene (i blå) og en til pige børnene (i rosa). Du kan udover “Barnets første bog” også købe “Babykort”, som er Simone Thorups version af de super populære milestone-kort – du kan allerede nu forudbestille de fine bøger og babykort:

___________

Forudbestil “Barnets første bog” i rosa – lige her

Forudbestil “Barnets første bog” i blå – lige her

Forudbestil “Babykort” – lige her

___________

Og jeg tør ikke sige, hvor mange gange jeg har sagt NÅÅÅÅÅÅRH, når Simone har vist mig endnu en elefanttegning til bogen…!!

Simone, som selv er mor, har fået alt det med i bogen som enhver nybagt mor kunne tænke sig at skrive ned af følelser og minder, og som kan dokumentere livet med en lille ny – og hele bogen igennem er dette illustreret ved hjælp af de sødeste elefant illustrationer. Jeg er vild med det!

“Simone, som selv er mor, har fået alt det med i bogen som enhver nybagt mor kunne tænke sig at skrive ned af følelser og minder”

Mange af jer, som læser ChriChri, har måske allerede børn, men jeg er sikker på, at der også er mange, der arbejder på sagen, eller som har veninder, der er med rogn så at sige  – og der vil jeg bare sige, denne bog er den perfekte gave. Enten til dig selv eller til en du har kær 🙂

_______________

Barnets første bog af Simone Thorup Eriksen
udkommer d. 16. Marts 2016 på ChriChri Journal.

_______________

 

 

xxx
Christiane

_____________

Følg Simone på Instagram @simonethoruperiksen og Facebook
Følg ChriChri Journal på Instagram @chrichrijournal og Facebook

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide