Christiane: Julie Wettergrens bedste DIY-tips

I følger hende måske på Instagram – hende Julie Wettergren! Hvis ikke, så gør jer selv den tjeneste at gå ind og bliv fortryllet af hendes univers – I bliver ikke skuffede.

Julie er æstetikken selv. Hun kan pynte, og hun kan kreere som en i bar fanden. Gid man havde de evner, den tålmodighed og den fordybelse, som Julie besidder.

Den 6. april udkommer Julies første bog – en bog om blomster. Den hedder Blomstrende ideer, og vi udgiver den her på ChriChri Journal. Det er en bog, der indebærer alt hvad Julie står for, og hvor hun deler ud af en masse brugbare tips og tricks.

“Blomstrende ideer er en bog til dig, der tør springe ud i det, og en bog til dig der blot elsker æstetik, smukke billeder og at blive inspireret.”

Det er så pæn en bog, at man bliver så fanget af hvert et billede og hvert et blomstrende projekt, at man nærmest glemmer at læse teksten. 

Julie har hverken en uddannelse bag sig som blomsterbinder eller DIY mester, men hun er uddannet guldsmed og lever til dagligt af at designe smykker i eget navn på juliewettergren.com

LÆS OGSÅ: Christiane: Jeg er en sucker for babyting!

Og der må være noget ved de guldsmede! De er kreative på et helt andet plan – de skal blot se ideen for sig, og så går de ellers i gang. Fordybelse og arbejdet med detaljen er intet problem, i hvert fald ikke for Julie.

“Det er så pæn en bog, at man bliver så fanget af hvert et billede og hvert et blomstrende projekt, at man nærmest glemmer at læse teksten. “

Julie har selv fundet på hvert et projekt i bogen, og hun har uden hjælp eller vejledning, men via øvelse fundet frem til metoden, hvorpå en buket bliver bundet, lavendel sirup bliver lavet etc. etc.

I Blomstrende ideer er alle Julies råd og metoder samlet, så vi dødelige også kan lære at mestre, eller i hvert fald prøve at mestre, hende kunsten efter.

__________

Blomstrende ideer udkommer d. 6. april 2016 på ChriChri Journal, men allerede nu kan du forudbestille et eksemplar lige her
__________

Blomstrende ideer er en bog til dig, der tør springe ud i det, og en bog til dig der blot elsker æstetik, smukke billeder og at blive inspireret.

Et stort tillykke herfra til Julie og hendes første bogudgivelse! 

xxx
Christiane

___________________ 

Følg Julie Wettergren på Instagram @juliewettergren
Følg ChriChri Journal på Instagram @chrichrijournal og Facebook

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være