[single_post_category_name]

Christiane: Sådan pakker du godt & småt

Det er så vigtigt at pakke ordentligt, når man skal afsted på ferie. For har man pakket forkert kan det hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvilket får en op i det røde felt. Men kan man pakke ordentligt og samtidig pakke lidt? Ja det kan du sagtens!

_______


Mine tre grundregler

1. Jeg tager ikke mere tøj med, end jeg skal bruge. Det vil sige at jeg planlægger nogenlunde sæt og sammensætninger. Ikke ned til detaljen, men således at hvis jeg skal afsted i eksempelvis 7 dage, så pakker jeg 7 sæt samt nogle ekstra sæt eller pieces, som kan sættes sammen med noget fra de 7 sæt til aftenbrug.

2. Jeg sørger altid for at have tøj med som er praktisk. Dette involverer tøj, der kan varme mig. Det er ikke altid, at de varme lande er varme. Der vil ofte forekomme kolde aftener etc. Det skal man altid være forberedt på.

3. Kjoler, kjoler, kjoler. De fylder ikke så meget, og man skal ikke stå og sammensætte busker, bluse og sweater. En kjole er stylet på forhånd. Man skal bare tilsætte sko, og strømpebukser hvis det er koldt.

_______

I min kuffert pakker jeg..

–       Tynde, lange bukser
–       Cardigan
–       Strømpebukser
–       Sko: Et par kondisko (Dem rejser jeg i), et par Birkenstock, et par esperdrilles og en let sandal
–       Rejsehårspray
–       Lille hår kur
–       Dagcreme
–       Makeup og produkter: Foundation, rouge, mascara, øjenbrynsfarve og pensel. Jeg har altid mine produkter i en travel size.
–       Solcreme (Som altid købes i lufthavnen)
–       Bikinier: Gerne 4-7 bikinier
–       En aftenkjole
–       Undertøj: husk at man næsten altid kan vaske undervejs, og du behøver derfor ikke at have 30 sæt med til en 30 dages rejse
–       Natbukser
–       Løse kjoler eller skjorter: De er perfekte til frokosten efter at have ligget på stranden
–       INGEN smykker: Du får dem alligevel ikke brugt

 

Til alle jer, der skal rejse snart – ha’ en fantastisk ferie!

xxx

Christiane

Psst… Husk at del dit rejseøjeblik med Københavns Lufthavn med hashtagget #CPHairport.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide