Life&Beyond

Så er det her:Det nye ChriChri Magasin!

Så er det her:Det nye ChriChri Magasin!

Wow, wuhuuu, yes! Sådan! Shiiit! It is here!

Så fik vi det ind ad døren – magasinet, vi har arbejdet på i fire måneder, og som vi på redaktionen kalder for vores lille baby. Det første magasin var skønt, men der er noget ved en to’er. Vi har fået lov til at finjustere, optimere, skære fra og tilføje. Det er bare blevet endnu bedre, endnu flottere og ja, lige som vi mener, det skal være.

Hvad er så forskellen på magasinet på tryk og chrichri.dk?

Jo, ser I… Når man laver onlineindhold, læser vi brugere det på en anden måde. Der er ikke plads til for lange artikler, og der er nogle ting, man ikke kan skabe visuelt online. 

I vores magasin på tryk tager vi alle vores menupunkter fra online, Fashion&Beauty, Life&Beyond og Food&Health,og skaber flere dybdegående artikler, større madsager og flere beretninger fra personer, der har gennemgået noget, de ønsker at dele, som også kan inspirere os. 

LÆS OGSÅ: Her kan du købe ChriChri mag & få det signeret af Christiane

Jeg har altid ment, at et onlinemagasin ikke overtager det trykte – de kan to forskellige ting. Jeg elsker at kunne sidde med et ChriChri Magasin i hånden og mærke det ordentligt. Som ChriChri-læser må du også vide, at det er rart nogle gange at have noget fysisk at forholde sig til – og det er det, vi giver dig med ChriChri Mag.

Jeg håber, du er vild med det – det er i hvert fald meningen!

Knus Christiane


Psst…
 
Du kan møde Christiane og få et signeret eksemplar i Arnold Busck på Købmagergade 49, 1150 København K i dag d. 3. marts kl. 16.00-17.00. Ses vi?

_________

SE FORHANDLERLISTEN FOR 
CHRICHRI MAG LIGE HER

_________

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *