[single_post_category_name]

Christiane: Hvem vil med mig ud at rejse?

Så jeg fik lige et flip forleden – Sol! Jeg må have sol!!!!!!!

4 dages ferie har jeg til gode inden sommerferien – men hvor pokker tager man hen i kun 4 dage og får sol? Det skal i hvert fald være i Europa – sådan rent tidsmæssigt.
Mallorca blev det – og dette er til trods for, at der er 17 grader i Palma, men hey – det er vel i skyggen? Siger man ikke, at man skal regne med 10 grader i solen (haha – I wish!)? Jeg pakker i hvert fald bikinien.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan pakker du godt & småt

Jeg er spontan af sind, så jeg bestiller hokus pokus en billet, så snart jeg får ideen – 4 dage (hverdage – de var billigst) og googler mig til et skønt hotel på Trip Advisor. Jeg booker værelse uden at ane, hvor på øen det ligger præcist, men det ser amazing ud. Nå, næste skridt – hvem kan overhovedet tage med? Det er jo allerede næste uge! Shiiiiiit!
Inderst inde ved jeg godt, hvorfor jeg bare lige har bestilt noget SÅ spontant. I virkeligheden skræmmer tanken om at skulle alene af sted mig ikke. 4 dages total afkobling – bøger og mad. Men så er det, at temperaturen alligevel har en betydning. Stuck i 17 grader alene, ej det gider jeg ikke… for 17 grader indbyder ligesom til køreture og sightseeing og ikke til pool dagen lang.

LÆS OGSÅ: Christiane: Tør du sige højt, at du er god til noget?

Så jeg gennemgår lige veninderne i hovedet. Fuck, alle har fast arbejde (i hverdagene!!!), og alle har små børn derhjemme. Ikke én af mine tætteste veninder er freelance eller som jeg en mega privilegeret kvinde workwise, som i princippet bare kan tage arbejdet med mig, hvorend jeg befinder mig i kortere perioder. Hmmmm pånær…… min bedste veninde gennem 18 år: Karina! (Vi mødte hinanden gennem dansen og dansede os gennem hele vores ungdom i hotpants, breezers og med Britney Spears i ørerne)  
Vist har Karina en lille én i vuggestue, og jo jo, hun har da også fast fuldtidsarbejde. MEN Karina er også den spontane type ligesom mig. Jeg sender hende en SMS:

”Mallorca – du og jeg, næste uge, 4 dage – har hotel (smiley, hjerte, vinglas, dansens dame, OMG face, bog)”

Svaret tikker ind indenfor 1 minut. Lasse (hendes mand) er i Stockholm på work de dage, så hun er alene med den lille.

Fuck øv! Ingen Karina og Mallorca denne gang! Og så…. Ny sms fra Karina.

”Giv mig lige 10 – Jeg finder ud af det!”

Og ganske rigtigt… Vupti – bland koordinering, en fantastisk søster og mormor i et glas, og Karina er klar på Mallorca indenfor en time. Så regn ikke med at se os i Københavns gader i næste uge – mit hoved er begravet i bog og et glas rosé – hånd i hånd med min BFF Karitney.

Og please sol – Tag med mig hjem til Danmark …..  

xxx

Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide