[single_post_category_name]

Christiane: Babybule og døgnkvalme

De første fire måneder af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt – konstant. En ”skøn” cocktail af influenza blandet med tømmermænd…men det vil jeg belemre jer med i et andet indlæg. Lige nu skal det nemlig handle om alt det positive og  fantastiske ved at være gravid, for det er fantastisk og en glædesstund uden lige! Lykken gennemsyrer min krop på alle tænkelige måder, og jeg er et sted i mit liv, hvor smilet ingen ende vil tage.  Dette er uden tvivl  også begyndelsen på en bekymringsrus, der kun vil vokse i takt med, at livet inden i mig vokser. Og det er helt okay, for at blive forældre hører unægteligt sammen med bekymring. Det er hverken en overraskelse eller en nyhed.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din babybule

Jeg er nu over halvvejs i min graviditet – faktisk er jeg ca. 5,5 måneder henne i skrivende stund.

Det er utroligt, hvad der sker med kroppen. Især i starten oplevede jeg, at jeg den ene dag kunne være helt oppustet, mens man dagen efter ikke næsten ikke kunne se noget.

LÆS OGSÅ: Vi ønsker vores Lady Boss stort tillykke!

Her er jeg fx fire måneder henne. Det ene billede er taget om morgenen, og det andet er fra om aftenen. Jeg vil dog lige tilføje, at der ingen risiko er for, at jeg vågner op sådan nu. Det er min mave simpelthen vokset for meget til, som I kan se på det øverste billede – Det er blot for at vise, at der var stor forskel på størrelsen i starten.

Inden bebs kommer, glæder mig lige nu til:

  • Jeg glæder mig sådan til at møde det lille vidunder, der lige nu bruger tiden på at vokse sig stor og stærk.
  • Jeg glæder mig til at skulle på sommerferie til juli og være vægtløs i en pool og på en strand.
  • Jeg glæder mig til at skulle dekorere børneværelse, købe barnevogn, pudslebord etc. Jeg har med vilje ventet lidt med disse indkøb – dels fordi jeg simpelthen har haft det så dårligt, og dels fordi jeg er en lille utålmodig kvinde til tider, og 9 måneder er lang tid, så jeg vil ikke gøre alt det ”sjove” i starten. Jeg spreder det i stedet ud over den tid, der er. Desuden har jeg jo også gået lidt stille med dørene angående graviditeten i den første tid – som mange par nok gør, men lige i mit tilfælde betød det også, at jeg ikke kunne gå i baby forretninger og lignende uden at afsløre mig selv.
  • Jeg glæder mig til at skulle føde. Jeg er hverken bange for eller gør mig forestillinger om, hvordan det bliver. Det bliver, som det bliver, men jeg glæder mig.
  • Jeg glæder mig også til at skulle til fødselsforberedelse. Jeg har endnu ikke meldt mig til noget, men jeg har kigget på www.denrigtigejordemoder.dk og tænker, at sådan en privat session er lige mig.
  • Og sidst men ikke mindst glæder jeg mig til at se, om folk har ret i, at det 3. trimester bare flyver der ud af! Tik tak, tik tak… Hvem ved… Måske ender jeg med at synes, at det hele graviditeten er fløjet afsted. Perhaps!

XXX
Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide