[single_post_category_name]

Christiane: her er bogen til de varme sommeraftener!

Jeg ELSKER bøger, og jeg elsker at læse; jeg elsker kogebøger, krimier, biografier, skønlitteratur, faglitteratur, you name it – jeg elsker bøger – det er vist ingen hemmelighed!!

Det er forlaget Rosinante & Co vist også klar over, og de har sendt mig den psykologiske thriller Maestra. Bogen er skrevet af en kvinde ved navn L. S. Hilton. Hun er uddannet i Oxford og har læst kunsthistorie i Paris og Firenze. Hidtil har L. S. Hilton skrevet historiske romaner og saglige biografier om historiske personer. Med andre ord she knows her writing.

Inden jeg gik i gang med at læse Maestra, tjekkede jeg lige lidt op på den og læste blandt andet i en artikel fra The Times Magazine, at Maestra efter sigende skulle være det helt nye sort, forlagenes nye store sats, og så er den allerede solgt til over 36 lande – inden den overhovedet var udkommet vel et mærke! Det er en psykologisk thriller med et twist af Fifty Shades Of Grey. What’s not to like? Jeg gik i gang med det samme!

Okay, okay… der var en del rimelig eksplicitte scener, som var temmelig saftige – måske lidt for saftige til min gravide stilstand. Jeg blev sgu da helt rød i kinderne, ha, ha! Men bogen er meget mere end det.

“Okay, okay… der var en del rimelig eksplicitte scener, som var temmelig saftige”

Jeg er vild med (anti)heltinden i Maestra. Hun hedder Judith Rashleigh, hun er kunstelsker og begår sig iblandt det finere borgerskab. En sofistikeret kvinde med ben i næsen. Hun er moderne, intelligent og handlekraftig. Den attraktive Judith opdager hurtigt, at hun kan bruge sex som et våben og som en magt. Det udnytter hun til fulde, og hun kan lide det. Jeg har læst i en anmeldelse, at hun bliver sammenlignet med karakteren Mr. Ripley fra filmen The Talented Mr. Ripley, og jeg stemmer i koret. Judith er udspekuleret (på den gode måde) og tager skæbnen i egen hånd, og hun tager, hvad hun vil have. Hun skyer ingen midler for at nå sit mål – herunder at dræbe (åh nej … ikke en spoiler, sorry!).

Det er en bog med stærke krimielementer. Bogen er god underholdning og en page-turner med vores Judith som en stærk kvindelig hovedperson. Maestra handler om kunstsvindel sat i scene i Londons eksklusive kunstauktionsmiljø, på hemmelige sexklubber og på Cote d’azur. Nu vil jeg ikke afsløre for meget af handlingen – den skal du have til gode! Men bogen indeholder ud over de saftige scener et super spændende mysterium og et nervepirrende opklaringsarbejde. Så hvis du mangler en bog til ferien, og du kan lide krimi og Fifty Shades of Grey, (hvilket en STOR gruppe kan! Fifty Shades of Grey er solgt i flere end 100 millioner eksemplarer (!), og den er still going strong) – så er dette bogen til dig.

“Bogen er god underholdning og en page-turner med vores Judith som en stærk kvindelig hovedperson”

L. S. Hilton er en ny stjerne på forfatterhimlen og en kvinde, jeg gerne ville møde til en lille kvinde-til-kvinde snak. Jeg har for resten også læst, at hun dater en dansk mand… Så måske jeg er heldig at løbe ind i hende snart 😉

Filmrettighederne er også allerede blevet solgt og bogen skal adapteres af manuskriptforfatter Erin Cressida Wilson som også har skrevet Girl on a Train og The Secretary. Men… der går et godt stykke tid inden den kommer i biffen, så du kan roligt gå i gang med bogen 🙂

God sommer og god læsning herfra!

XXX
Christiane

Pssst… Maestra er desuden også en trilogi – så JEPS, der er to mere i sigte! Not bad 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide