Christiane: Kan man virkelig tage på arbejdsferie?

Hmmm… Ja, kan man egentlig det? Er det produktivt, eller er det blot en dårlig undskyldning for at komme væk?

En work-acation er faktisk et fænomen, jeg har lært af min partner in all business, min manager Sandie Nielsen fra Quaterback Entertaiment.  

Det er i bund og grund en get away fra vante rammer og sure hjemmelige pligter, der stresser én. En get away hvor man kan komme til bunds med arbejdsopgaverne og blive inspireret, fordi man arbejder i nye omgivelser.

LÆS OGSÅ: Christiane: Turen gik til Provence – se billederne!

Det allervigtigste er, at man har et formål på disse ture! Man tager ikke bare af sted, fordi det kunne være lækkert (- eller jo let’s be honest…det er faktisk ret lækkert!), men det kan enten være en helt specifik opgave, man skal arbejde på, eller det kan være for at hive stikket en stund – lave en auto reply om, at man er på ferie og så komme til bunds i det rod, man har liggende på computerens skrivebord. 

Det vigtige er blot, at man har gjort sig klart, hvad det er, man skal til bunds med. 

For mig er der er 3 regler på en work-acation:

Regel #1:

Hvis du rejser sammen med en, er det vigtigt, at denne person også ser det som en arbejdsferie.

Regel #2: 

Der skal være internetforbindelse (medmindre du selvfølgelig er ved at skrive på dit livsværk og kun har brug for pen og papir). jeg er personligt ikke begyndt på mit livs litterære værk…så internet skal der være. 

Regel #3: 

Det miljø, du tager til, skal være afslappende. Du skal ikke have 5 forskellige aftaler med venner, der tilfældigvis også er i området. Man opdager hurtigt, hvor meget man kan nå på et helt døgn hvis ikke man skal andet. Man føler sig arbejdsmæssigt renset.   

En mini get away kan være til et andet land, men det kan også snildt være i et lånt sommerhus, en ødegård etc….

Og for lige at konkludere på det hele: JA, man kan sagtens tage på en arbejdsferie! Jeg vil faktisk vove at påstå, at alle, der har et krævende arbejde, burde gøre det en gang om året for at komme til bunds og få renset ud.

Psst.. Jeg har lige været væk på en mini-arbejdsferie i 4 dage! Læs hvor turen gik hen her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og