[single_post_category_name]

Christiane: Se min kjole

Julie Wettergren, som lige har udgivet bogen ”Blomstrende Ideer” (en DIY-bog omhandlede alverdens projekter med blomster! Mad, drikke, buketter, pynt, gaveindpakning – you name it), malede et fantastisk blomsterprint til min kjole til dette års ELLE Style Awards.

LÆS OGSÅ: Christiane: Mit look til ELLE Style Awards: A True Love Story

Faktisk anede hverken jeg eller Julie selv, om hun kunne male på stof, men Julie var klar på opgaven, og efter bare en enkelt dag stod det helt klart: Julie kan sagtens male på stof! Hun kreerede simpelthen det smukkeste print til mig! Jesper Høvring stod for selve designet af kjolen. Jeg stoler 100% på Jesper – hans kreationer er og forbliver tidsløse, elegante og spot on!

Mine sko og min taske var fra Kassandra – Skoforretningen i indre København og onlinebutikken Kassandra.dk, og de havde valgt to smukke designs fra henholdsvis Fendi og Alaïa, der passede til printet på kjolen. 

Hvis du ligesom mig er vild med blomster, så tjek Julies bog ud her

LÆS OGSÅ: Christiane: Turen gik til Provence – se billederne!

LÆS OGSÅ: Christiane: Kan man virkelig tage på arbejdsferie?

XXX 
Christiane S-M

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide