[single_post_category_name]

Mit look til ELLE Style Awards: A True Love Story

Mit mood board til årets ELLE Style Awards var blomster –

I tiden op til det store event var jeg omgivet af blomster pga. lanceringen af ChriChri Journals nye bog ”Blomstrende Ideer”, som er skrevet af Julie Wettergren. Jeg fik den idé, at Julie Wettergren skulle male blomster med akvarel på det stof, der skulle udgøre kjolen, og at Jesper Høvring skulle designe den. Julie elsker udfordringer, og selv om hun aldrig har gjort noget ligende før, var hun selvfølgelig eminent til det – SELVFØLGELIG! Er der noget, hun ikke kan… Irriterende kreativ er hun! 🙂

Looket skulle være friskt og fuld af glød – dvs. de sorte mystiske og forførende øjne var ikke passende. Jeg ønskede i stedet noget i retning af en naturlig sensualitet – et look, der får én til at smile. Jeg laver nemlig ikke andet i øjeblikket, og det skulle kjolen selvfølgelig symbolisere.

Makeup artist, Nicci Welsh, står for makeup og hår.

Jeg har fortalt hende om mine tanker mht. makeup og hvordan jeg gerne vil have mit hår stylet i kontrast til det friske makeup look – dvs. stadig romantisk, men romantisk på en mere futuristisk måde. På den måde kan man ligesom skabe en balance.
Duften skulle desuden også stemme overens med looket. Pga. min graviditet er min lugtesans virkelig skærpet – OMG! ( Og bevares, jeg sprøjter selvsagt kun parfume på tøjet.)

Chloés nye duft Love Story er alt, hvad mit mood board havde brug for som prikken over i-et.
Duften af appelsinblomst samt det friske og sensuelle gør den meget sommerlig. På en eller anden måde er det den der særlige duft, der kan tage en direkte til Sydfrankrig eller Italien. Hvis man skulle beskrive kjolen med en duft, ville det være med denne parfume!


Et symbol på kærlighed. Fortryllet. Looket var nemlig en lille LOVE STORY, som parfumen også hedder. Og når nu lillemanden inden i mavsen skulle med på den røde løber for første gang, skulle det hele selvfølgelig være i orden ned til mindste detalje. Duften. Love Story af Chloé var det perfekte valg, og for altid vil den minde mig om denne aften.  

True love – All that matters!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide