[single_post_category_name]

Christiane: Skal jeg få mine skønhedspletter fjernet?

Jeg har fundet en ny skønhedsplet under brystet og to under armene. Derudover har jeg en tydelig skønhedsplet i ansigtet på hagen, en på armen og en i hovedbunden.

Jeg har længe gerne villet have den på hagen fjernet. Den er lys og ikke mørk, og derfor tror alle make-up artister, at det er en bums: ”Skal vi lige dække din bums på hagen?” … Da jeg opdagede de to nye under armene – pudsigt nok dukkede de op fra den ene dag til den anden, da jeg lige var blevet gravid – blev jeg lidt bange for bare at køre skraberen henover helt uhæmmet, som jeg plejer. Så jeg tænker, at de også meget gerne måtte ryge med i svinget…

“Jeg har længe gerne villet have den på hagen fjernet. Den er lys og ikke mørk, og derfor tror alle make-up artister, at det er en bums: ”Skal vi lige dække din bums på hagen?” … “

Lige nu er det udelukkende pga. kosmetisk forfængelighed, at jeg gerne vil have dem fjernet, men så sidder jeg og læser briefet til La Roche Posay kampagne på La Roche Posays website om netop skønhedspletter og solen – Og gud hjælpe mig om der ikke står, at man kan undgå 90% af tilfældene af hudkræft, der opstår i forbindelse med modermærker, hvis man opdager det i tide! Pludselig har mine modermærker fået en helt anden betydning – og her menes vel at mærke dem alle sammen!

Jeg er en ”do-er” og har allerede bestilt tid hos min læge. Så må det vise sig, om hun siger ”no problemo” eller om hun henviser mig til en hudlæge. Uanset hvad vil jeg i hvert fald gerne have fjernet den på hagen og de to under armene.

“Og gud hjælpe mig om der ikke står, at man kan undgå 90% af tilfældene af hudkræft, der opstår i forbindelse med modermærker, hvis man opdager det i tide!”

Jeg synes, at det er besøget værd – især inden solen for alvor står på himmelen, for det er netop i solen, at faren bl.a. opstår. Og ligegyldigt om du har modermærker eller ej, så husk: solcreme, solcreme, solcreme! Vi skal beskytte vores hud, når vi ligger og slikker sol, og det er altså en skrøne, at man ikke kan blive brun, hvis man smører sig med en høj faktor – det kan man sagtens, og ifølge min egen personlige erfaring synes jeg faktisk, at den jævne farve holder længere.
La Roche Posays website er der lavet en super forbrugervenlig ”saveyourskin”-metode, som kan hjælpe os alle hver især med at undgå hudkræft. Der er bl.a. en vejledning til, hvordan man tjekker sine modermærker via en ABCDE-metode, som man nemt kan downloade. Det er supernemt og lige til. Det er ikke et eller andet smart forbruger stunt, men ren og skær medmenneskelighed i form af artikler, videoer og testimonials – alt hvad du skal bruge, og det er kun et enkelt klik væk.

I mange år har jeg faktisk brugt solcreme fra La Roche Posay, som kan købes på apoteket. Jeg begyndte forbindelse med serien 2900 Happiness, hvor alle skuespillerne på settet blev smurt ind i La Roche Posay om sommeren, fordi makeup artisterne sagde, at det var det bedste, og så er det bare hængt ved. Der er en høj UVA/UVB beskyttelse i solcremen, ingen parfume, parabener, homonfremkaldende stoffer eller lignende, og så er den let at smøre på. Den skulle efter sigende være noget af det bedste på markedet.

“Alle skuespillerne på settet blev smurt ind i La Roche Posay om sommeren, fordi makeup artisterne sagde, at det var det bedste, og så er det bare hængt ved”

Jeg køber altid mindre end 100 ml, så jeg kan tage tuberne med på mine rejser – jeg rejser jo altid kun med håndbagage. Det er flere år siden, at jeg har tjekket en kuffert ind!

En klog dame (håber jeg!) fortalte mig, at de der kæmpestore flasker solcreme, som man køber på ferien og bruger i bagende hede, hvorefter man tager med hjem, er et totalt NO GO! Åbenbart kan en solcreme ikke holde sig, når først den har ligget fremme i solen og er blevet varm. Den skal bruges, mens man er på ferie og ikke slæbes med hjem i kufferten. Så køb ikke mere end I ved, at I vil bruge, mens I er på farten.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide