[single_post_category_name]

Christiane: Turen gik til Provence – se billederne!

Jeg er taget på mini-work-acation/get away med min søster til Provence. Jeg har booket os ind på to hoteller:

Relais & Chateaux Le Couvent des Minimes og Relais & Chateaux Crillon Le Brave

RoussillonRoussillon

Ud over arbejdsopgaverne, som jeg skal lave i løbet af dagen har jeg planlagt, at vi skal gå en morgentur i Roussillon, et smut forbi X-en Provence, spise frokost i L’Isle Sur La Sorgue hvorefter vi til sidst ender i Avignon og tager toget til Charles De Gaule, så vi kan komme hjem og på arbejde næste dag. 

LÆS OGSÅ: Christiane: Kan man virkelig tage på arbejdsferie?

X-en ProvenceL’Isle Sur La Sorgue

Vi har rejst i lige netop dette område SÅ meget som børn: Hver sommer tog vi 3 uger på bilferie i Sydfrankrig. Selve rejsen hertil var måske lang i forhold til, hvor kort tid vi faktisk er her –  først skulle vi med fly, så tog og til slut med bil (Pga. at det ikke er højsæson endnu, var der ikke billetter til fx Nice eller Marseille i lige præcis de dage, hvor vi skulle rejse), men vi har planlagt, hvad vi skal nå arbejdsmæssigt, og rejsetiden bliver derfor brugt konstruktivt. Det var faktisk skønt at køre med hurtigtoget TGV – og meget nemt! Man står på i Charles De Gaulle Lufthavn, og 3 t. og 15 min. senere kørte toget ind på perronen i X-en Provence. 

I toget / Relais & Chateaux Le Couvent des MinimesRelais & Chateaux Le Couvent des MinimesRelais & Chateaux Le Couvent des Minimes

Begge steder, hvor vi bor, er amazing! Det eneste minus er dog, at vores første hotel har elendigt internet! Selv ens 4G internet er ikke til at regne med. Tegnet viser hele tiden E (Elendig) internet. Det har betydet, at vi har faret rundt fra hjørne til hjørne for at fange en smule forbindelse hist og her.  Bare det at skulle loade min indbakke tog 5 timer (!!!), og en hjemmeside var 10 min. om at loade.

Men altså… Jeg ved ikke, om vi bare var uheldige.

Relais & Chateaux Crillon Le BraveRelais & Chateaux Crillon Le Brave

Det næste hotel, Crillon Le Brave, er tiptop – også når det kommer til internettet 😉 Der er faktisk ikke én finger at sætte på noget. Det er det vildeste sted, jeg nogensinde har været – det er en gammel forladt ruinby, hvor hotellet har opkøbt en del af byen og sat den i stand, ellers var den nok blevet jævnet med jorden og blevet til en mark… Det betyder, at hotellet har bevaret alle de originale gader, stræder og små kroge, og alle værelserne er forskellige, fordi det er forskellige huse. Det er SÅ VILDT! Vi vil IKKE hjem!

xxx
Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide