[single_post_category_name]

Christiane: En baby mere er på vej – &Copenhagen

Ja som om, jeg ikke havde nok i den her baby, som sparker løs og efterhånden har vokset sig op over 2 kilo inde i min mave, så kommer der faktisk også en noget anden type baby til verden på mandag.

ChriChris nye store iværksættereventyr, &Copenhagen, ser nemlig dagens lys på mandag d. 15/8, og vi er alle her på redaktionen helt vildt spændte! Projektet har været undervejs længe, og jeg har siddet mange aftener med kaffe og summerbird-chokolade, og brainstormet mig frem – sammen med min partner-in-crime og gode veninde, Julie Vibe – til den her shop.

LÆS OGSÅ: ChriChri åbner helt ny webshop til august!

Og nu er det nu. Nu bliver det til virkelighed! Jeg har svært ved helt at fatte det. Lidt som en lille baby skal den forhåbentlig også vokse sig stor og stærk og flytte hjemmefra og stå på egne ben en dag. 

Billeder fra &Copenhagen foto shoot  |  Makeup & hår: Louise Liisberg, Modeller: Tina Maria & Amalie Fischer

Men lige nu bliver den passet og plejet af et lille ChriChri-team, mig selv inklusiv, og vi bruger laaaang tid på at udvælge de helt rigtige items. Jeg har kigget på print, vurderet blonder, snit, farver, pasform, tekstur, blødhed, mathed… til jeg var helt blå i hovedet. Og det kræver noget af sådan en som mig, som elsker at handle hurtigt.

LÆS OGSÅ: Bag om ChriChri’s nye hjertebarn: &Copenhagen

Det er ufatteligt, hvor mange beslutninger, der skal træffes i sådan en proces, hvor ingen detaljer må overlades til tilfældigheder. Det kom bag på mig, da vi designede ChriChri, men det er som om det hele kommer tilbage nu igen. Alt skal seriøst overvejes! Lige fra designet af den besked en kunde får, når de har lagt en ordre, til designet af den lille knap i lukningen på blondeblusen. Men det bliver det hele værd! 

Billeder fra &Copenhagen foto shoot  |  Fotograf: Julie Dam, Modeller: Tina Maria & Amalie Fischer

Missionen med vores shop er ret enkel: Du skal have mulighed for at købe vores nøje udvalgte yndlingsitems til priser, hvor de der vil, kan være med. Det er vigtigt, at alle – også dem på SU – ikke behøver at vende snuden en anden mere budgetvenlig vej. Alle har ret til at se godt ud i tøjet og føle sig godt tilpas i sin bolig.

LÆS OGSÅ: Åbningen af &Copenhagen: OMG – det er jo lige om lidt!

Vi udvælger meget nøje, hvem vi vil samarbejde med, og vi designer selv de ting, som vi personligt føler er uundværlige ting til garderoben eller til boligen. Vi starter ud med et lille eksklusivt udvalg, fra vores eget design, men løbende kommer der masser af nye varer! Og når baby så har vokset sig større, så vælter det forhåbentlig ind med nyheder og flere lækre tilbud til jer alle sammen.

Glæd jer! Det bliver SÅ godt -)

XXX
Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide