Christiane: Vil du vise mig dit køb?

Wow vi kom godt fra start med vores nye webshop! &Copenhagen er ikke mange dage gammel, men uden at afsløre alt for mange forretningshemmeligheder, så tør jeg godt sige, at I har taget temmelig godt imod den.

Vi havde slet ikke turde håbe på alle de salg på så kort tid, og hvor jeg dog nyder at læse jeres feedback på bl.a. Trustpilot, når I modtager jeres varer. I er glade. Og så er jeg glad! Alt er dejligt (bortset fra tykke fingre, brede ankler og graviditets-åndenød om natten-) 

LÆS OGSÅ: Christiane: En baby mere er på vej – &Copenhagen

Og der ikke noget bedre end at sende sine varer godt og velpakket ud af døren – ud til nogle som forhåbentlig bliver rigtig glad for dem og vil tage sig godt af dem. Men jeg tror nogle gange, jeg føler mig, som en mor der lader sit teenagebarn flytte hjemmefra. Vi har nurset og puslet om de her ting, som nu er færdige. Tiden her hos os er forbi – nu skal alle items ud og gøre gavn og glæde i den virkelige verden. 

Jeg ved ikke, om det lyder helt skørt eller om det er mig, der er ramt af graviditetshormoner??  Men der kommer altså et mærkeligt tomrum – vi har nærmest opbygget et lille kærlighedsforhold til vores produkter. Og derfor vil vi bare elske at høre fra nogle af jer, der har købt og bruger dem.

Hvem er I, hvordan bruger i jeres ting, hvad styler i dem med? 

Så hvis I har lyst, må I meget gerne tage nogle billeder af jeres køb fra Andcopenhagen.dk (evt hvor I selv er på, eller hvor I har stylet dem med nogle af jeres egne ting) og tagge det med #andcopenhagen på Instagram – så LOVER vi, at vi ser dem – og hvis jeres billeder er rigtig fine – så viser vi dem hellere end gerne frem på vores egen Instagram

Billeder fra Instagram via. @andcopenhagen 

Det kunne være så skønt at se, hvordan vores ting har det, og hvordan de klarer sig ude i den store verden-)

Knus til jer alle.
Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive