[single_post_category_name]

Christiane: Derfor lavede jeg ChriChri

I 2004 søgte jeg ind på CBS for at læse fransk og kommunikation. Mit primære mål, med netop dette studie, var at bringe magasinet ELLE til Danmark. Under mit studie blev jeg pludselig kontaktet af en instruktør, som tilbød mig rollen som overklassepigen Mercedes i TV3s tv-serie 2900 Happiness. Efter mange overvejelser takkede jeg ja, og mit liv har siden der set væsentligt anderledes ud, end hvad jeg oprindeligt havde planlagt.

For mit mål var ikke at blive en offentlig kendt person i underholdningsbranchen. Mit mål var at blive redaktør på mit eget magasin, som så selvfølgeligt skulle blive en kæmpe succes – mine drømme har aldrig været små. Jeg elsker at arbejde, og jeg elsker både at tænke kreativt og strategisk. Jeg er en person, som fører mine ideer ud i livet – og hov jo, så elsker jeg også smukke ting, så derfor bliver jeg også nødt til at arbejde ekstra hårdt. Mit arbejde er altid velovervejet og båret af både lyst og passion samt fremtiden for øje.

Efterhånden som årene er gået, er ELLE kommet til Danmark, internettet er i rivende udvikling, og jeg er blevet klogere på mig selv og mine forcer. Denne platform, som jeg præsenterer for jer gennem ChriChri, er på sin vis min skoledrøm – bare i en nutidig setting. ChriChri er en platform, hvor inspirationen er i højsædet. Intentionen er at dele ud af mine passioner, min livsglæde og mine interesser. Mit håb er at inspirere jer, på samme måde som jeg selv ønsker at lade mig inspirere af jer, og ikke mindst give jer en platform hvor vi kan dele tips og råd med hinanden.

LÆS OGSÅ: Q&A med Christiane: Mine svar på jeres spørgsmål om livet som mor

Hvorfor navnet ChriChri?

Med frankofile forældre, og årlige bilferier til Frankrig gennem hele min barndom, stod det skrevet i kortene, at jeg i mit voksne liv også ville komme i berøring med Frankrig . Jeg startede i folkeskole som 5-årig (very french), og jeg var derfor kun 15 år, da jeg gik i 1g på gymnasiet. Det så jeg som en mulighed for at tage et år ud af kalenderen og tage på udvekslingsophold i 2 g – og det blev selvfølgelig til Frankrig. Siden hen læste jeg fransk og kommunikation på CBS og boede et år i Paris, hvor jeg læste på universitetet. Vi har en familielejlighed i hjertet af Paris, og jeg elsker at sidde på en fortovscafe i denne fantastiske by med min kaffe og croissant, imens jeg kigger på verden foran mig.

I Frankrig bliver jeg kaldt for ChriChri – det gør alle, der hedder noget med Chris… Christian, Christine, Christiane og så videre. Mit navn Christiane er altså lig med ChriChri. Jeg bliver altid glad, når jeg bliver kaldt for ChriChri. Det minder mig om mine franske venner og min tid i Frankrig. Jeg synes ikke, jeg kunne have valgt et mere passende navn til at starte det nye kapitel i mit liv end et navn som har rødder i det franske. Det land som hele tiden har haft stort tilknytning til min skoledrøm om at få et fransk magasin til Danmark. Dreams do come true….

LÆS OGSÅ: Q&A med Christiane: Mine svar på jeres spørgsmål om livet som mor part 2

Derfor valgte jeg at starte ChriChri

For nogle år siden skrev jeg en aften ud på Instagram, om det ville have interesse, hvis jeg lavede en blog. Jeg havde aldrig troet, at den positive respons ville være så stor, som den var. Jeres støtte og nysgerrighed fik min gamle drøm om at lave et magasin til at blomstre på ny, og jeg gik straks i gang med at udvikle et koncept. Jeg havde ikke lyst til at lave en blog, jeg ville noget mere. Jeg ville lave et univers. En platform tilpasset den tid vi lever i nu. Tankerne blev til virkelighed. Der blev nedsat en redaktion, og et team, der sammen med mig, arbejdede i døgndrift for at få alle mine skøre (men gode ideer) til at se dagens lys. ChriChri.dk er Danmarks første online univers af sin slags. Et univers for kvinder der ønsker god stil i alle livets henseender. En portal for kvinder der elsker livet, kultur, litteratur, smukke ting og som ønsker et mere stilfuldt og kreativt liv. Der er plads til os alle – sharing is caring. Lad os sammen gøre positivitet til det nye sort.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide