[single_post_category_name]

Christiane: Mit job som konceptudvikler

Sidste år blev jeg kontaktet af den familie som ejer virksomheden AIDA. Der skulle udarbejdes et nyt koncept – et koncept der fik navnet RAW. Sammen med AIDA lavede jeg en konceptplan, og sidenhen har vi arbejdet på at spotte trends – udvide serien RAW1835 med de rette produkter, PR-strategier og udtryk.

LÆS OGSÅ: Christiane x RAW: Se den rå & stilrene stentøjsserie her!

Vi er konceptfaste, bruger rå materialer og laver produkter i et stilrent og tidløst design: Priserne er budgetvenlige, så de både er perfekte til gaver, gaveønsker og samleobjekter. Kodeorderne er: nostalgi, nordisk og naturlig.

Man kan købe kollektionen lige her, og i Bahne, Imerco, Kop & Kande samt hos diverse isenkræmmere.

LÆS OGSÅ: Christianes outfit: Sådan får du looket

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide