[single_post_category_name]

Christiane: Nej, det er ikke kvindenedgørelse!

Jeg er simpelthen lige nødt til at kommentere på den nylancerede plejeserie, The Perfect V, som jo er intim pleje til det kvindelige skridt. Jeg følger mange på Instagram som var til lanceringen af denne produkt serie, og fulgte derfor med på den visuelle front.

Et par dage senere falder jeg (ja jeg snubler simpelthen – bang – av !) tilfældigt over en klumme på BT  https://www.b.dk/mode/skoenhedsbehandling-i-underlivet-det-er-splitterravende-vanvittigt .. og så jeg røg til tasterne…

Men lad mig starte med at kommentere på selve produktlanceringen af The Perfect V:

Som jeg ser det, har vi her at gøre med et nystartet brand som vil gøre det trendy for kvinder at pleje deres – ja vi siger det som det er – tissekoner. Indpakningen er pæn og den er lavet med det formål for øje, at det ikke er noget man skal skamme sig over, men sagtens kan have stående i brusenichen uden at skulle gemme det væk.

De kvindelige kønsorganer er, … surprise surprise… som vi alle ved, udsatte og sarte og har brug for pleje. Tjek! Så langt, så godt! Jeg blev dog lettere forbavset da jeg kunne læse, at nogle kvinder fandt det yderst krænkende at disse produkter nu var på markedet. Nærmere forklaret fandt de det krænkende at nogle producenter skulle til at tjene penge på kvinders skridt.

Jeg blev helt paf – hvorfor nu det!!

Tænkt at det kan gøres til noget dårligt at pleje sin krop. Især lige dette sted på kroppen. Come On!!!!

LÆS OGSÅ: Christiane: Hjælp – jeg taber håret!

Jeg tænker faktisk, at denne kvinde (for ja det er en kvinde der står bag firmaet) har haft en super forretningsplan og en klar formodning om, at hendes ide om at lave lækker intim pleje er god.

Er vi ikke alle enige om at det er et sart sted på kroppen, som kræver meget nænsomme produkter, og at netop god pleje gør det muligt at forbygge visse underlivsproblemer? Jo det er vi! Så hvad er det negative ved det? Hmmm hvis man ikke kan lide indpakningen eller budskabet om at vi kvinder skal pleje vores skridt, så kan man jo bare lade være. Men ligefrem at synes det er ”splitterravende vanvittigt” at disse produkter er på markedet, kan jeg ikke helt sætte mig ind i.

Afdramatisering af et tabu
En tendens hos unge piger, kan jeg da huske fra mine egne teenageår, var, at det var sådan lidt tabu at gå på apoteket og købe intim sæbe, faktisk lettere pinligt. Den tendens gør disse produkter jo fuldstændig op med! Det er i hvert fald det jeg tolker ud fra deres materiale og kampagner. De vil gøre det til noget lækkert og helt naturligt, at vi som kvinder skal pleje vores mest dyrebare kropsdel. Især navnet The Perfect V fik en opsang. Igen jeg forstår det ikke helt. Hvad er der galt med navnet? Er det fordi ordet perfekt er brugt? Herre gud, det får mig virkelig ikke op af stolen.

Jeg tror ikke at man misleder unge piger med dette produkt navn. Det er jo et produkt som alle andre. Det skal konkurrere om hyldeplads med tilsvarende produkter, og når det generelt handler om makeup og ansigtspleje er der er ikke grænser for hvor mange produkter der hedder noget med perfekt.

Lad mig sige det på en anden måde. Hvis det at der står et produkt på hylden der hedder noget med ”perfekt” får en til at tro at man ikke er det, er det meget hårdt at shoppe produkter generelt, for vi lever i en reklame tid, hvor vi er nødt til at kunne navigere og sortere i produktnavne etc – ellers kan livet blive meget hårdt.

Og hvis nogen skulle være i tvivl :
Nej Red Bull giver dig ikke vinger og ”flad mave” grød giver heller ikke flad mave. Total Whitening tandpasta fra Colgate har heller ikke gjort mine tænder synderligt mere hvide. Men jeg syntes egentlig heller ikke at navnet ”The Perfect V” er misvisende. For det første er perfekt et ord hvor fortolkningen er op til den enkelte, og for det andet så hedder makeup og pleje produkter næsten alle noget med perfekt. I min verden er det et ganske normalt ord at bruge til denne type af produkter.

Lige nu har jeg fx en læbestift på der hedder Perfect Kiss – den er skide flot, men jeg tror på ingen måde at den smager godt, eller at nogen vil bryde sig om at kysse mig med den på. Den er nemlig rimelig kraftig i farven, og derfor, i bund og grund, nok den værste læbestift at kysse med!

LÆS OGSÅ: Christiane: Mit barndomshjem var overfyldt med kærlighed

Er det nedsættende over for kvinders skridt at lave sådanne produkter? Det kan jeg ikke se. Som i overhovedet ikke. At ville pleje sin krop er da ikke forkert. Og i stedet for at intim sæbe er noget de unge piger først køber når de vel og mærket HAR fået kløe og irritation, så er det da PERFEKT at starte forbyggende.

Jeg har ikke selv prøvet serien. Jeg kan bare ikke forstå at man kan syntes at det er kvindenedgørende at lave sådanne produkter.

Og så lige til sidst:
Det er den amerikanske kvinde, Avonda Nelson Urben, der er bosat i Danmark og som står bag dette brand – you go girl! Super sejt, og jeg ønsker dig al mulig held og lykke på det danske og internationale marked. Fedt at du gør kvindelig intim pleje lækkert og anvendeligt.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide