[single_post_category_name]

Q&A med Christiane: Mine svar på spørgsmål om min livsstil

Endnu engang har vi valgt at køre Facebook-live med Christiane, denne gang var temaet for live-sessionen om hendes livsstil. Vores dejlige læsere fulgte spændt med på skærmen og I fik stillet Christiane nogle rigtig gode spørgsmål, som vi her har ramset op for jer, så I kan læse dem allesammen i dybden.

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan styler jeg mit hår

Kan du anbefale en god vandfast mascara?
Ja, jeg bruger selv en. Jeg bruger Extended Play fra MAC – det er den mascara jeg bruger mest. Hylsteret er blåt, det synes jeg i hvert fald tit vandfaste mascara er.

Hvilken solcreme kan du anbefale?
Solcreme P20 er god, de laver sindssyge gode solcremer. Det er en gennemsigtig spray, som man bare sprøjter på kroppen. Den har jeg bare generelt gode erfaringer med.

Hvad er dit no. 1 makeup produkt?
Ej, der er jeg lidt åndssvag, fordi hvis jeg løber tør for en foundation, bruger jeg egentlig bare den næste. Men det er den mascara, jeg lige nævnte, der er mit no. 1. MAC’s mascara er mega god, og når jeg tager undervipperne forneden, putter jeg mascara på, hvor jeg stryger nedad, og ikke til siden.

Hvad bruger du til at tegne dine bryn op med?
Jamen ved I hvad, jeg har jo fået det her ”hair strokes”, så jeg tegner slet ikke mine bryn op længere! De ser bare sådan her ud, når jeg går i seng og står op! ”Hair strokes” er en tatovering som skal ligne ægte hår, den går ikke særlig dybt ind i huden, men de bliver lavet med en nål.
”Hair strokes” er lidt peberet i prisen, og det skal løbende tegnes op, ellers forsvinder det efter et halvt års tid. Men første gang jeg skulle tatoveres i ansigtet, blev jeg mega nervøs!! Men det er jo ret fedt, at jeg ikke behøver at tegne dem op længere.

Er du glad for dit nye hår?
Jeg er så sindssyg glad for mit nye hår! Og jeg var faktisk inde til sådan noget proteinhårkur i dag, som jeg skal de næste 3 mdr. Hun var bare sådan ”wow, der er bare sket SÅ meget!” Hun var vildt positiv.
Jeg tager 3 fiskeoliepiller hver dag nu, og er begyndt at tage B-vitamin, som er noget jeg fik anbefalet inde på min Instagram – det hedder ”PHYTO”, som er et fransk mærke, man kan købe på apoteket i Frankrig (og der har jeg jo lige været!). Der er mange B-vitaminer i netop dette mærke, og det har virkelig hjulpet på mit hår.
Udover det så vasker jeg mit hår 1 gang om ugen i noget proteinshampoo fra Redken. Jeg har bl.a. lavet en artikel her på ChriChri med et billede af produkterne, så I kan bare zoom ind på billedet for at se, hvilke mærker jeg bruger.  Men jeg tror hvert mærke har noget til skadet hår.

Hvorfor vil du ikke have lavet noget med dine pigmentforandringer?
Det vil jeg jo også gerne! Men jeg synes bare ikke, at jeg har overskud til ansigtsbehandlinger lige nu, det har jeg desværre ikke tid til. Jeg får det heller ikke personligt dårligt af at kigge på dem, jeg synes nemlig ikke de bliver værre, og jeg lægger ikke selv så meget mærke til dem mere. Nogle gange bliver de slemmere om sommeren, og andre gange bliver de bedre om vinteren, det går lidt op og ned med dem. Jeg orker bare ikke at gå i krig med dem. Jeg har jo prøvet alt muligt for at få dem fjernet, og jeg ved ærlig talt ikke om noget vil virke. Jeg har tit oplevet at bruge en masse produkter til om sommeren, og så begynder det at blive bedre, men så når vi hen til vinteren og så er det alligevel blevet pænere, så spørger jeg tit mig selv, om det var produktet, der gjorde det, eller om det var årstiden.

LÆS OGSÅ: Christiane: Hjælp – jeg taber håret!

Du har fået ring på igen efter fødslen, gjorde du noget for at komme af med vand i kroppen?
Det er jo 9 mdr. siden jeg har født, og jeg kunne først komme i alle mine sko igen for 2 uger siden! Altså 9 mdr. er jo virkelig lang tid at gå rundt med vand i kroppen. Ringene er der ikke helt endnu. Jeg føler, at mine knogler er vokset lidt, så næsten alle mine ringe passer, men jeg føler stadig, at mine fingre er lidt hævede. Men nej, jeg har ikke gjort noget for at komme af med vandet.
Men en anden ting mht graviditeten er, at jeg har fået nedgroede tånegle. Det gør SÅ ondt, heldigvis har jeg fået bugt med det hos en fodterapeut.  Jeg har faktisk proklameret, at det gør mere ondt end at føde – WOW! Men altså selv den mindste berøring kan gøre virkelig ondt.

Har dit liv ændret sig meget efter I fik den lille guldklump eller har det været okay?
Det har været helt okay – men det har jo også ændret sig sindssygt meget. Især lige nu fordi han ikke er i institution, så hele dagligdagen er bare fuldstændig vent op og ned – og jeg kan rigtig godt lide det! Men det har jo også en ende, og det bliver også godt, så starter der en ny periode. Men helt sikkert, det har ændret sig fuldstændig i forhold til mine prioriteter.

Selvom du får ”hair strokes” har du så nogle gode produkter til bryn du kan anbefale?
Jeg kan klart anbefale Anastasia Beverly Hills, hun laver nogle sindssygt gode produkter til bryn. Man kan vist købe det i Sephora, og der er bl.a. lige åbnet en ny Sephora i København. Men hun har altså bare svedige produkter!

”Du er en hot mama uanset pigmentforandringer”
– Oh yeah baby, THANK YOU!!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide