[single_post_category_name]

Christiane: Mit specielle forhold til dette skomærke

Mit samarbejde med Bianco går waaay back… Ja, jeg var vel omkring de 18 år, da jeg startede som model for Bianco til deres salgsshows på Hotel Hilton i Kastrup. Deres sample size var str 36/37, og jeg bruger altså størrelse 39! Så ja, det gjorde ondt at være Bianco-model – MEN hvad gør man ikke for at klemme foden ned i en flot sko! 

For to år siden indgik jeg et større designsamarbejde med Bianco og fik enhver piges drøm opfyldt – jeg fik frie tøjler til at designe fem par sko!!! Og på universitetet lavede jeg også en større opgave om Bianco og deres ikoniske kampagner. Kort sagt: Jeg har en klar Bianco-historik samt en del Bianco-sko i skabet. 

Biancos nye kampagne “one pair is NOT enough” minder mig meget om deres tidligere ikoniske kampagner, og står i tråd til deres forrige kampagne ”Equal Pay Is Not Enough”. Den er spot on! Hashtagget #womemneedmore er lige efter mit hoved! For oh yes we do! We NEED more shoes!!

Samtidig er der en perfekt synergi fra kampagnens budskab til Biancos brand. For Bianco er sko i en prisklasse, hvor det er muligt at købe mere end et par. Vi taler ikke sko til 5.000 kroner for et par (hvor man i øvrigt ikke kan tage dem på samme dag, som man køber dem. For nåh ja, de skal lige forbi skomageren og forsåles! Say What!? Ja, det skal dyre sko – “de bruger superlæder under skoene,” fortæller ekspedienten dig. Men hvis du skal gå med dem på asfalt, skal du lige forsåle dem! Hmm.. Om jeg skal gå med dem på asfalt? Jo altså, sidst jeg tjekkede, fik jeg ikke vinger af at drikke en redbull! 

Men hvad skal man dog vælge, når der er 80 forskellige designs?

Her er et udvalg af mine favoritter: 


 Men faktisk behøver du måske slet ikke at skulle vælge. For – ret exceptionelt – afholder Bianco en konkurrence, hvor du seriøst kan vinde HELE kollektionen!!! Jeps, HELE 80 par!!! 

Det fungerer på den måde, at for hver 500 kroner, du bruger i en Bianco-butik, så modtager du en “ticket to shoe heaven”, som du skal registrere dig med, på konkurrencesiden, og du er med i konkurrencen! Pretty easy right? 

Happy shoe shopping girls!

Kh Christiane

Læs de fulde betingelser og konkurrencevilkår på www.winthewholecollection.com.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide