[single_post_category_name]

Christiane: Modeugen må vente

Så det er ved at være… Hmmm, jeg har lyst til at sige et par år, at jeg ikke har været en del af den danske modeuge.. Men det er måske nærmere 1,5. Modeugen er sjovt, men når man først skippet det én gang, er det meget nemt at gøre det igen og igen…. Al den planlægning af outfits og kørsel etc – Det lyder måske forkælet, men det tager tid! I år ville jeg faktisk gerne have været afsted, tror jeg, hvis jeg mærker efter! (Læs: Siger jeg efter at have set alle Instagram-billederne af folk, der spiser gode middage, er til shows osv!) 

Men da min veninde ringede og spurgte om vi skulle tage spontant til Nice med hendes to døtre og Constantin (min søn), var jeg sådan! Hell yeah!!!! Min mand er alligevel på tour i disse dage, så tanken om at kunne være sammen med en veninde og hendes børn og lave noget for børnene hver dag, samt nye omgivelser var bare tiltrængt! 

Jeg kommer så hjem midt i modeugen og kunne faktisk godt nå et par shows, men der var vigtigere ting at give sig til. ChriChri er såååå tæt på at lancere ChriChri TV som bliver en tv-kanal på nettet – en OTT kanal som det hedder på fagsprog. Altså ja, som jeg skrev en tv-kanal på nettet. Med en hel program flade – alt fra realitet til dokumentar – underholdning og oplysning! Nå, men det er endt med at blive et KÆMPE projekt og vi har været i udviklings- og produktionsfasen i lang tid, og knokler stadig derud af! 

Og her under modeugen var jeg så inviteret ind til kulturministeren for netop at tale ChriChri TV – hvad mediet kan – os som pionerer indenfor OTT kanaler i Danmark. Hun er igang med en større undersøgelse ang. mediebilledet – public service – hvor bevæger vi os hen? Hvor er seerne etc, etc. Det var enormt spændende, og jeg var sindsygt beæret over at være valgt ud! 
Glæd jer til ChriChri TV for jeg laver den til JER… og jeg lover jer en ting! Det bliver konge indhold!!! Helt gratis!!!! 

(Ja, jeg ved det! Hvorfor fanden skal det være gratis – det gør det kun sværere for mig, der skal finde pengene til projekterne andensteds fra!!  Men helt ærlig – det er sådan, jeg vil ha’ det – Det skal være gratis at se ChriChri TV – Det fortjener I – Så må det være min hovedpine at få det financieret!) 

LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor kom jeg ikke til modeugen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide