Se Christianes besøg hos kulturministeren

For ikke så længe siden var Christiane inviteret ind til kulturminister, Mette Bock, for at tage en snak om nye medier, danskproducerede programmer og om hvad public service skal indeholde fremover.

LÆS OGSÅ: Christiane: Modeugen må vente

Med udviklingen af ChriChri TV, har Christiane længe efterspurgt flere dokumentarer, hvilket derfor var et af de ønsker hun tog med sig, da hun besøgte kulturministeren.  

På nuværende tidspunkt har kulturministeren sat kampagnen ‘Antennerne ude’ i gang, for at undersøge hvilket dansk medieindhold vi ønsker mere eller mindre af. Nedenfor kan du se Christianes besøg hos Mette Bock, og høre deres snak om public service og hvilket indhold vi har brug for, for at være et oplysende samfund. 

Har du særlige ønsker til fremtidens medieindhold? Så kan du gå ind på antennerneude.dk og komme med lige netop dit forslag. 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet