[single_post_category_name]

Christiane: Hvor mange kopper kaffe drikker du? 

Der er to ting ved NYE aluminiumskapsler fra L’OR, som er mega optur:

1) De passer til din Nespresso®-maskine

2) Kaffen er virkelig lækker, og det ved jeg, fordi jeg har testet den… (og det har samtlige af pigerne på kontoret forresten også, og der er thumbs up fra alle lejre!) Desuden laver den en helt sublim crema og er slowristet, som gør, at den frigøre den bedste aroma af hver bønne – så kvaliteten er helt i top! 

3) Alle espressoblandingerne fremstillet af 100 procent UTZ-certificerede kaffebønner. Det vil sige, at kaffen er dyrket og høstet på en bæredygtig måde, hvor man har taget hensyn til både kaffebønder og miljøet. Derudover er kapslerne lavet i aluminium, som gør, at aromaerne i kaffen bliver bevaret på bedst mulig måde!

Bonus optur: Du kan købe dem i supermarkedet!

Hvis du spørger mig, om jeg drikker kaffe, vil jeg svare: 

Nej, jeg drikker ikke kaffe. Jeg er ikke typen, der bæller seks kopper kaffe på en dag. Jeg nyder kaffe. Og her er det ikke meningen, at jeg skal lyde frelst og bedre end andre (kun lidt.. hehe), og jeg ved jo også godt, at det at hælde væske i ens mund er MEGET tæt forbundet med det at drikke! Men jeg er faktisk ikke god til at bælle kaffe i håb om at blive frisk. Jeg bliver træt af for mange kopper og mine krop kan sådan begynde at sitre lidt. Jeg kan få det enormt dårligt. Men jeg ELSKER smagen af en god kop kaffe. 

Men fordi jeg ikke kan drikke seks kopper på en dag, vil jeg have lov at nyde den kaffe, jeg så drikker. 

Min morgenkaffe er den bedste!!! Den laver jeg selv – hver dag! Jeg har min elskede espressomaskine, en af dem, der larmer ad Pommern til * brummmmm brummmm *, så er man ligesom i gang – Det er morgen! Næste kaffe er som regel en take-away kaffe omkring kl. 12, og dette er ofte min sidste kaffe. 


Der er ikke kaffe på programmet efter klokken 15 – for så kan jeg simpelthen ikke sove om aftenen. Vildt pres. For en af de bedste nydelseskaffer (næst efter morgenmaden), er kaffen efter en god middag! Selvom jeg er træt, vil min krop bare ikke sove, men er middagen god, og higer jeg efter smagen af kaffe, laver jeg en koffeinfri kop. 

Sidst, men ikke mindst, er jeg ret selektiv (læs: kræsen), når det kommer til min kaffe. Hvis jeg ikke kan lide den, smider jeg den ud. Mange cafeer i København serverer ofte denne her (efter sigende) udsøgte bønne – den ypperste over dem alle – bønnen, der vinder priser og er ih og ååååh så hot. Og den udsøgte bønne smager simpelthen så surt, eller undskyld syrligt, at den sidder fast i min hals! En helt bestemt kaffebar i indre København serverer denne trendy bønne til alle de hippe københavnere, og man kan se på de fleste, at de næsten ikke kan få kaffen ned, fordi den ganske simpelt smager af aflagt surt opvaskevand. 

Nej tak du! Jeg vil have en bønne, der er mild, rund og “cremet” i smagen – sådan lidt nøddeagtigt!

Ahhhhhhhhh… Jeg trænger faktisk til en kop nu!!!! 

Til min store glæde er lige præcis dén smag, jeg efterspørger, til at finde i kapslerne fra L’OR, som desuden er kompatible* med min Nespresso®-maskine.

Jeg kan tilmed købe dem i mit lokale supermarked! Endnu en optur! Nu har I jo lige læst, hvor sart jeg er med hensyn til smagen, så jeg har selvfølgelig prøvet disse kapsler, inden jeg skrev denne artikel, og har også fundet min yndlingskapsel! Der var faktisk flere jeg godt kunne lide, men der var bare en, der var lidt bedre end de andre og det var den RØDE. Styrke 7. SPLENDENTE! Jeg kan vildt godt lide netop denne, fordi den er cremet og dens nøddeagtige toner og pikante eftersmag af citrus, falder lige i min kaffesmag!

Der er syv forskellige varianter at vælge imellem, hvis køber kapslerne i supermarkedet. Derudover kan de købes i Elgiganten, hos Kaffekapslen.dkKapselkongen.dk eller kaffedeal.dk. Og faktisk er der hele 19 varianter at vælge imellem, hvis du vælger at købe dem på L’OR’s egen hjemmeside!

* For mere info om kompabilitet, kan du læse mere her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide