Christiane: Min dobbeltmoralske kur

Jeg startede mit trænings program den 1. september (læs her om min træningsplan). Her er det planen, at jeg skal træne én dag om ugen i en HEL time!! Derudover har jeg også fået lagt et hjemmeprogram på 15 minutter, som jeg skal lave fire gange om ugen! Godt så, så er vi igang..

LÆS OGSÅ: Christianes 6 hemmeligheder

MEN – fordi jeg besluttede mig for at gå all in på sundhed i september, betød det, at fordi jeg vidste, at jeg skulle til at være megasund, bare var SÅ usund i august. 

Ja, hele august er jeg gået AMOK i friture, is og smør. 
Selv da jeg landede i lufthavnen fra Dublin sidst i august, måtte jeg hen til pølsevognen – Jeg var faktisk ikke sulten, men jeg tænkte: “Gør det nu, for i næste måned må du ikke!!”
Det samme med is. Jeg er ikke den store is- eller slikperson, men uha hele august har den stået på Mars- og Magnum-is i fryseren etc. etc. Jeg ved ikke, hvad der skete, men jeg blev besat af at leve usundt, fordi jeg MÅTTE. Altså ikke fordi jeg normalt ikke må, men pludselig, når der ligger en sund måned ude i fremtiden, føler jeg, at der er noget mad, der bliver taget fra mig, som jeg skal nå at spise NU!!!!
Så det gjorde simpelthen, at jeg lige tog lidt ekstra smør på, end jeg plejer, lige købte en thebirkes, når jeg alligevel var hos bageren efter rugbrød, og syntes pludselig, at vi skulle have bearnaise til ALT. 

Åhhhh bearnaise………….

LÆS OGSÅ: Christiane: Træt af at træne? Jeg har løsningen!

Ps. Stay tuned – for snart vil du kunne læse om, hvordan min sunde september gik 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være