[single_post_category_name]

Christiane: Mine 3 yndlingsbøger

Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, så elsker jeg både at læse og at høre bøger! Derfor har jeg fundet tre bøger fra Mofibos kartotek, som jeg gerne vil anbefale.

LÆS OGSÅ: Christiane: Lydbøger hjalp mig gennem min hjernerystelse

Alle tre bøger har jeg selv læst og NYDT! De er alle pageturners, og jeg er sikker på, at de er noget for dig!


Undtagelsen af Christian Jungersen

Undtagelsen handler om fire kvinder, der arbejder på Dansk Center for Information på Østerbro. En dag modtager en af kvinderne en anonym mail med en trussel på engelsk og herefter sker der MANGE spændende ting. Det er en rigtig god psykologisk thriller til dig, der er til spænding og krimi. 


Niceville af Kathryn Stockett

Niceville foregår i 60’ernes Missippi i USA, hvor den nye racelov netop er blevet indført. Historien handler om Abileen, en sort tjenestepige, som fortæller sin historie til en ung hvid kvinde, der har sat sig for at fortælle om de sorte tjenestepigers liv. Det er en virkelig rørende, gribende, humoristisk og tankevækkende historie, som jeg virkelig vil råde alle til at læse!


Den perfekte pige af Mary Kubica

Endnu en krimi, som har taget mig med storm. ‘Den perfekte pige’ handler om Mia, som er datter til en fremtrædende dommer fra Chicago. Mia tager en aften ud for at møde sin date, men da han ikke dukker op, ender hun med at gå med en fremmed mand hjem. Dette viser sig at være noget af en fejltagelse. Hvorfor? Det kan du finde ud af, når du læser bogen 😉 

Brug koden ChriChri og få 30 dagens gratis prøvetid hos Mofibo. Koden udløber den 31. oktober og gælder kun for nyoprettelser, så skynd dig ind for at oprette dig

—–

Et stort tak til Mofibo for at have sponsoreret denne artikel. Jeg er glad for at kunne være med til at sætte fokus på bøger og litteratur. Jeg elsker bøger og mener at den indlevelse, som skabes, når vi læser eller får læst højt er med til at gøre os mere kreative og videbegærlige. Bøger og historiefortællinger er noget helt særligt, og noget som jeg gerne vil være med til at bevare. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide