[single_post_category_name]

Christiane: Min nye fetish!  

Jeg har fået en ny fetish med, at mine negle skal have forskellige farver, men altid inde for samme tone… ish!

LÆS OGSÅ: Christianes 6 hemmeligheder


Jeg får lavet mine negle af Sofie Kaas hos Take Care i Hellerup, og får lavet det, der hedder gelenegle. En forstærkning på egen negl. Jeg har gået hos Sofie i syv år og det gode ved gelenegle er, at man kan få lagt farve på, men man kan også vælge helt naturlig “gennemsigtig”. Uanset hvad kan man altid komme helt normal neglelak ovenpå og let tage det af med neglelakfjerner – uden at det ødelægger noget ved geleen eller farven. Som bonus holder ganske almindelig neglelak helt vildt godt ovenpå gelenegle, og kommer virkelig til sin ret.


Jeg har næsten altid været meget naturlig, når det kommer til farver. Men nu ved jeg ikke, hvad der er sket, andet end at der det sidste halve år er blevet givet lidt mere gas med farverne, og ja – nu vil jeg have mange farver på! En er simpelthen ikke nok!


You like it?!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide