[single_post_category_name]

Constantin 1 år: Se det store kagebord

Så min lille (store) dreng fylder 1 år i dag. Og det skal fejres… Mange gange… Faktisk begyndte festivalstemningen allerede i går, hvor der var inviteret til fødselsdagslegestue.

LÆS OGSÅ: Q&A med Christiane: Mine svar på jeres spørgsmål om livet som mor part 2

Hele mødregruppen var inviteret og mine veninder med børn i vuggestuealder. Så det var konceptet – at de små kunne lege frit i børnesikrede rum, mens de voksne kunne spise kage. Der var frugt, flødeskum og boller til børnene. 

Jeg havde købt al pynten hos lirumlarumleg.dk – de fører et mærke, der hedder Meri Meri, som bare laver det vildeste pynt! Du kan shoppe lige præcis den pynt jeg brugte lige HER.

Kageopskrifterne havde jeg taget fra ChriChri Journals nye familie-kagebog “Kagetid“, som du kan købe lige HER.

Opskrifterne så mega svære ud, og jeg var lige sådan lidt i begyndelsen: ”Shiiit.. Er denne bog virkelig til børn også?!” Det ser svært ud! Men helt ærligt, de var så nemme at gå til – banankagen blev klasket sammen, imens C spiste morgenmad og cheesecaken lavede jeg aftenen forinden, og lod den stå i fryseren natten over…

Resultatet var superkager, der til min store overraskelse blev spist helt op! Jeg siger overraskelse, fordi der er altid nogle piger, der er på kur eller bare nipper til kagerne. Men nej, de blev spist rub og stub, og det skal lige siges, at børnene jo ikke spiste kage – de var ovenud tilfredse med frugt og flødeskum! Stor succes! Nu vil jeg gå i gang med at lave cheesecaken igen, for min bedre halvdel var meget skuffet over, at der ikke var et stykke tilbage til ham! 😉

Artiklen indeholder reklamelinks

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide