[single_post_category_name]

Christiane: Så blev man sgu gråhåret!

Okay, så jeg er officielt ikke lysblond længere! Piv piv! Jeg har jo ellers altid tyet til afblegningsspanden og ELSKER mit blonde hår! Men nu er jeg sørme tilbage til min egen farve – og surprise den er IKKE lysblond! Den er nemlig leverpostej. Og det er ikke fordi, jeg ikke kan lide leverpostej – det er en fin – brun – farve. Men jeg har det lidt svært ved at sige farvel til det lyse blonde. For det er nu engang sådan, jeg ser mig selv: som blondine. 

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan styler jeg mit hår

 
Hele grunden til det hele er, at min frisør (WOOMA) gerne vil skåne mit hår, imens vi er i den genopbyggende fase efter graviditet/baby, og der er meget nyt hår, der pibler frem og lige skal have lidt længde og styrke, inden vi afbleger det. Og skal jeg være ærlig, så ER det virkelig flot, det hun har gjort. Jeg har fået baliache striber og så en toning, som giver det – det her grålige skær. Et koldt skær. Så jeps, jeg er gået fra blondine til grå leverpostej – og korthåret! Lidt af en forandring, må man sige! 
Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide