[single_post_category_name]

Christiane: Min guide til smuk hud

Jeg har været flittig bruger af Skin Renewal (Skin Rolleren) fra Swiss Clinic, siden jeg skrev om den sidst. Ærligt, så kendte jeg den ikke, før jeg skulle teste den, men siden jeg testede den har jeg brugt den – hver aften (stort set).

LÆS OGSÅ: Christiane tester: Det populære Skin Renewal kit fra Swiss Clinic

… Jeg kom faktisk til at bruge den hver aften i over en måned! Og det er her, at fejlen ligger… For faktisk skal man kun bruge rolleren i 5-7 dage , og så skal man lade huden hvile i tilsvarende 5-7 dage, det havde jeg bare lige glemt! Ha! Måtte tilbage og tjekke, hvad jeg selv havde skrevet i min forrige artikel, før jeg kom på rette spor. Men altså min hud tog ikke skade. Men nu gør jeg det ordentligt – en uge med rolleren – en uge uden.

Jeg er gået fra en 0,2 mm. nål til en 0,5 mm. nål og jeg har vænnet mig til den prikkende følelse af nålene – jeg mærker det faktisk nærmest ikke (okay det er løgn! – men det generer mig ikke!). Jeg har det rigtig godt med at gøre noget aktivt i stedet for blot at bruge en creme. For mig er rolleren perfekt, det føles rigtig som om, at man kommer ‘under huden’! Mit kvindelige barberblad, kalder jeg den! For jeg synes, at den til forveksling kan ligne et herre barberings-tool, når den ligger på mit badeværelse ved siden af al min mands shaving-grej (og der er meget!).

Nu er det jo ikke fordi, jeg døjer problemhud – Men jeg er 35, og jeg har bestemt en hud, der kan være stresset. Jeg har sart skandinavisk hud – jeg får stadig bumser, og den kan godt se træt ud, og her synes jeg faktisk, at det er blevet bedre, efter jeg er begyndt at bruge Skin Rolleren – især nu, hvor jeg bruger den rigtigt 😉 Min hud føles superglat og mere stram i det – på en god måde! Faktisk virker den vildt opstrammende allerede første gang, man bruger den, og det kan godt være, at det bare er mig, men når jeg tænker over det, så synes jeg faktisk ikke, at jeg er så plaget af uren hud, som jeg var inden jeg begyndte at bruge den. Dobbelt op på optur!Inden jeres skærme går på batterisparefunktion, fordi I har brugt så lang tid på at læse, vil jeg gerne dele en af Swiss’ nyheder med jer. Det er deres nye Face Dry Mask. Face Dry Mask er en tør maske, som kan anvendes tre gange. Man ser herrens ud med den på! Jeg ligner seriøst noget fra en gyser – men det virker! Masken har en patenteret vandfri teknologi og indeholder hele 87% aktive ingredienser.

Igen som med Skin Renewal (Skin Rolleren) er der tale om en lille behandling. Forskellen fra normale behandlinger er bare, at man kan lave den hjemme og ikke skal på klinik.. Formålet er at reducere rynker og fine linjer.
Min hud har som alle andres godt af pleje og fugt. Jeg elsker at kunne føle et resultat med det samme, og det synes jeg faktisk, at jeg kan med Face Dry Masken. Den skal ikke skylles af, men efterlader i stedet huden fugtet og jævn, faktisk fuldstændig, som havde du brugt en primer, hvilket gør den lige god som morgenrutine som en aftenrutine.

Hvis du, efter at have læst det her, tænker “Flot hud? Ja tak! Hvor kan jeg købe det hele?” Så kan du købe Skin Renewal (Skin Rolleren) her og Face Dry Masken her, og som om det ikke var nok, så får du 20 % i rabat, når du køber Skin Renewal, hvis du bruger rabatkoden chrichri20 ! Wuub wuub!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide