Christiane: Sådan går det med min sundhed

Okay, nu er det snart en måned siden, at jeg tog min sundhedstest og påbegyndte mit forløb med vitaminpillerne fra Zentabox, og som lovet får I en lille update om, hvordan det er gået/går.

LÆS OGSÅ: Christiane: Min sundhedstest

Nå, først og fremmest tænker du nok: Fungerer det?
Det er endelig lykkedes mig at tage vitaminpiller hver dag i en hel måned i træk – Det er ALDRIG sket før i mit voksenliv! Det er utroligt, hvad det kan gøre det, at dine piller er pakket ned i en lille pose til dig hver dag. Det er faktisk besynderligt, at det har så stor effekt, men det gør bare et eller andet. Jeg har box’en stående i køkkenet og faktisk har jeg haft mest held med at tage en pose med på arbejde hver dag. Jeg er jo til prøver 10 timer, 6 dage om ugen inde i TIVOLI på deres store juleforestilling ’ELF the musical’. Og jeg er godt træt af deres kantinemad, så jeg har min egen frokost med hver dag – så når jeg kommer den i tasken, kommer jeg ligeledes en pose vitaminer ned i tasken. Når det bliver frokost tid er det nemt at skylle pillerne ned med et stort glas vand. Det er nok her mit problem i forhold til at tage dem om morgenen ligger – jeg har ikke lyst til at drikke vand om morgenen, jeg er simpelthen ikke tørstig nok – Kun efter kaffe!

Har jeg kunne mærke en forskel!?
Ja, altså det er jo første gang, at jeg i så lang tid har taget vitaminer og mineraler kontinuerligt. Og for pokker – Der er jo en grund til, at man skal huske at tage dem HVER dag – for det har en effekt. For både krop og sind. Jeg er faktisk overrasket over, at hele familien har haft hoste og været forkølelede, hvor jeg er sprunget let og elegant henover – bank under bordet 7 – 9 – 13! Jeg siger ikke, at det ikke kan ske – men det er da bemærkelsesværdigt! Og jeg bliver i hvert fald i troen om, at det er godt for mit helbred at tage vitaminer og mineraler – det betyder ikke at man undgår sygdomme, men det er den bedste forebyggelse, som man kan gøre sammen med god kost og motion! Og jeg ynder gerne at slække eller faktisk helt droppe motionen, så derfor er vitaminer og mineraler kun endnu mere vigtigt for mig!

Føler jeg mig tryg ved løsningen?
Ja, helt sikkert – det betyder meget for mig, at min pakke er pakket og kontrolleret af et dansk apotek. Det betyder, at det er the real deal – ingen snyd eller humbug. Jeg synes også, at det er dejligt, at alt er digitaliseret i den forstand, at skulle jeg fx ønske at blive gravid eller var blevet det (det er jeg ikke), så kunne jeg let gå ind og opdatere min profil og derved bliver mine tilskud tilpasset en eventuel graviditet og terminsdato! Det er sgu da smart og enkelt!

LÆS OGSÅ: Christiane: Min dobbeltmoralske kur

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være